inadinaonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nedense o mükemmel kod bilginle bir türlü sayfa isimlerini değiştirmek aklına gelmemişti... sen 13 yıl olayına takıldın. işine geldi ya süre ordan tutarsın.. ama gel sen onunsadece swfsini 1 haftada yap yine anlaşalım olur mu? herşeyi hazır olan bir oyunu bahsettiğin şekle sokup geliştirdim dersen normal olur ama bir kızcağızı koyup altına 2 padişah ekleyip geliştirdim diyemezsin
oyunu editleme ihtiyacı duymadığımdan bilgisayarımdanda sildim. zaten format atınca o da gitti ve formattan 2 gün önce indirmiştim.. tekrar indirmedimde.çünkü editleme ihtiyacı hissettmedim. ve swf yi hiç incelemedim sadece şehir panelinde swf olduğunu biliyorum.. fla dosyası varmı yokmu hatırlamıyorum.. fla varsa zaten flashla da açabilirsin her ne kadar php ilgi alanıma girmesede az buçukta olsa anlarım. ve bu anladığımı ya kendim yapmışımdır yada bir arkadaşımdan ricada bulunmuşumdur. yapan arkadaşımında kodunun üzerine konmam. konup ben geliştirdim demem.
git önce şehir panelinden oyun oynat, o savaşları görsel yap sonra geliştirdim de bende sana eline sağlık güzel oyun olmuş, başarılarının devamını dilerim diyeyim olur mu?
13 yıla takılmam bu kadar büyük bir iddia atman ve desteksiz ağzından çıkmasından dolayıdır.
Yaşını ve yaşadığın koşulları bilmiyorum ama inşallah tanışırız birgün.
Tamam kabul ben kodlama haricinde o dediğimiz olayın swf sini yapacağım. Ama php kod olmadan pek bişey anlıyabileceğini sanmıyorum. Çizgi film gibi birşey olur ama farketmez benim için. işin sadece sayfa adı değiştirmek olduğunu söylemek gibi bir basitliğe değinmişsin.
İşte o zaman asıl hatayı yapardım bu sistemle %60 civarındaki orjinal kodla kendim yaptım ettim sayfa isimleri değiştirdim benim oldu gibi.
Bak gene söylüyoruz hep söyledik. Önemli olan oraya kızcağızı koyduracak mantığı yakalamak zaten. Neden koyduk düşünmüyromusun hiç ? bu bir mesajdır. Birşeyler kattık ve katıyoruz. Sadece göre 1 kızcağızdır o bize göre swfdeki ana mantıktır o.
Tasarımdan anlıyanlar bilirler. Obje ve obje hareketlerini kontrol etmektir. Hem kendi içinde hareket etmek hemde şehrin üstünde hareket etmektedir.
Anlaştık Zaten bu bitmek üzere ancak. Şuanda benim yurtdışı çıkış olayımla ilgileniyoruz.
Almanya evlenip gidenler halimi anlayabilirler. Zamanın olmaması bu sebepledir.
Ama Diyorum ya. billmeden ahkam kesmenin manası yok.
Hep dediğimi diyorum gene oyun beta sunulmuştur. Versiyon numaraları için bizler uğraşıyoruz.
Zaman buldukça ama cron olayını merak etmişsin swf üzerinde maksimum basamak değerli gösterecek kodlama,js de zamana göre artışı sağlıyan sistem ve mysql + php de db yazma kısmıysa fonksiyon ile , ama browserde gösterme artış diyorsan, js ile.
aynı mantık şehirlerdeki gelişim ve inşalardada geçerli. db üzerinden kayıt düşülüyor. Tıpkı tipik sayfalardaki yılbaşı geri sayım sayaçları gibi. Bir şey ve üretilen tarihle bizim koyduğumuz imal tarihi karşılaştırılıyor. js ile geri sayım gösteriliyor. Aynı andada db iki tarihi karşılaştırıyor. ne kadar sürede tamamlandığını anlamak için. ve sayaç sona erdiğinde sayfa yenileniyor ve db sonuçlarına göre şehirde gösterilmesi gereken binalar, yada üretim artışı gösteriliyor.
Ne bileyim başak ne ispatını istiyorsun. Mesala koloni davetimi;
Koloni sahibiysen kolonine çağırıyorsun.
invite sistemi davet ile,
bu sistemde şöyle çalışıyor.
Ben snei dave ettiğimde oyuncu apro olarak db düşülüyor. Davet $ islem nosu ile.
o raporda senin koloni id belirtiliyor ve oradan şehir adın.
sonra karşıdaki oyuncu raporalrdan okudğunda bilmem ne şehrine koloni daveti alınmıştır kabuletmek için tıklayınız tıkladığında önce yaptığı sorgu senin bir koloniye sahip olup olmadığındır.
Eğer sahipsen sana kolonini sıfırla uyarısı veriri.
Eğer koloniye sahip değilsen.
yapacağı sorgu şudur. fonksiyonların
kabul ete bastığında fonksiyon senin id de raporları inceler tekrardan hileye karşı sql sorgularla senin id de böyle bir gerçrek rapor olup olamdığıanbakar sorna id numarasını kontrol eder. Eğer böyle bir id raporu varsa ve oyuncu id ile uyuşuyorsa tebrikler der koloniye dave edildiniz.
yoksa hileli bir şekildeyse sana diyeceği şudur. Böyle bir davet bulunmamaktadır.

Lafı neresinden anlıyorsun bilmem ama fla değil swi Swishle yapılmıştır açık kaynak kodlusu.
Fla bir yemdi Falsh oalyı swf decompiler oalyı sen onu savunduğun için ağzını aradım ne kadar bilgilisin diye.

Başka sıkıntın varsa mantığının en ince ayrıntısı anlatayım.
İspat istiyorsan. Diyorum ya şimdi bambaşka yerlere geldi konu.
Ama hangi sistem olursa olsun bak sen kendin ağzınla söylüyorsun. 2 gün baktım inceledim tamm herşeyini biliyorum yok öyle yok böyle diyecek bir şey yok çünkü izdeki ham kodları görmüyorsun senin gördüğün sadece yorumlanmış kodlar bu yüzden fark etmemende normal.
Biz o kodlamaları iyileştirme, güncelleme, yeni fonksiyonlar ve görselliğiyle topyekün uğraşmaktayız. Ekonomik durum, çalışma hayatı, özel hayata ait sıkıntıları mümkün olduğunca indirgeyip.
Sabırla ol
Versiyonunu yayınladığımızda orjinalle gözlede görülecek farklılıkların tamamını da yenilikler başlığımızla yayınlıyacağız.
O lafı duymak için geri geleceğim elbette ki. Ama şuda bir gerçek ki asl senin bu lafın yüzünden yapmıyoruz biz bunu kendimiz istiyoruz. Milyon yada Onbinlerce dolar olmadanda birşeylerin başarılabileceğini. Almanya yolculuğum var ve beklemeni öneririm.
9 yıldır netteyim istediğin kayıtlardan bulabilirsin. Uluslararası linux, php, photoshop forumlarından, ingilizce, almanca, uzakdoğu lokalli istemediğin forumlara kadar.
Özellikle dns sorgusundaki hiçbir bilgim yanlış değildir. Her zaman kapım sanada açıktır.