roots bu scripti kuramayacak kadar beceriksiz değilim. kuramayacak olsam bu işe girmezdim bu script başka bir hosting firmasına kurulduysa yaptığım ayarlar ile sizin sunucuza aynı ayarlar ile kuramadıysam ki personelinizin ayarları doğrultusunda yaptığım halde kurulmadıysa benim kabahatim ne bunda, ben size yardımcı olun dedim personelin yazdığı cevabı aynen uyguladım ama olmadı.
ve zaman kaybı olmasın diye ben de para iademi ve hizmet iptalini istedim. en azından destek departmanından gelen cevapları beklemektense 10 dk. da başka yere kurarim diye düşündüm.
benim yakındığım şey firmanın destek maillerimi çözmeden kapatması ve şuan kullanamadığım hizmetin parasını ödemem olmam. tekrar açın heabımı diyecem ama muhtemelen çocuk oyuncağımı sh diyeceksiniz.
son olarak roots ben firmanı karalamadığım halde sen beni haksız çıkarıyorsun. ben size scriptimi kurun dezenleyin ya da kurun diye bir şey yazmadım. sadece farklı sunucu ile aynı ayarlarla çalışmadığı için destek istediniz. sizinle bizzat görüşecektim ama ofiste değildiniz.
"mysql baglantısını nasıl yapacağım diye soru sorarsanız cevap alırsınız." dedin ben de kendisine sordum localhostu değiştirin şu değeri yazın dedi aynen yaptım ama olmadı
"ne iş yapacağını bilemeyen dur bir alalım, deneyelim, yerse devam ederiz yemezse iade isteriz mantığı ile iş yapacak adamlar " demişsin inan öyle bi düşüncem olmadı ve bunu düşünseydim sürü ile firma var piyasa da onlarla çalışırdım. bu defa farklı olsun dedim sh markasına kalitesine güvendim sadece.
şuan da para iadem yapılmıyorsa hesabımın tekrar aktif edilmesini istiyorum.
saygılar.