Band Konusunda 1 TB Yazalım nasılsa kullanamaz mantığı ile satış yapıyor birçok firma.Çoğu Firmada zaten bu band kullanılabilecek hatta dahi sahip değil.Sizin Fiyatlarınız Gerçekten Fiyat/hizmet olarak çok uygun.Başarılar.
Ek olarak;
Ni-Osman Ben Birşey Sormak istiyorum,Lisanslandırmalarda Windows 2003 Standart ve enterprise editon çok uygun fiyatlarda.Microsoft Partneri olan firmalar bu ürünleri 150 ytl+ /ay gibi fiyatlardan kiralamaya başladı.Bizi Seviyorlarmı ne oluyor bilgi verirsen sevinirim.
Teşekkür ederim KAlper ayrıca bir çok firma Trafik limiti verir ama müşterilerine trafik seviyelerini canlı izleyebilecekleri bir panel vermez.. Trafik limiti lafta trafik limiti olur

Bu konuda hattınızı grafiksel ve tablo şeklinde saat saat ne kadar trafik yapmışsınız, bugün ne olmuş, en çok hangi gün trafik yapılmış hem tablo hem de grafiksel olarak görebileceğiniz bir panel veriyoruz.. Böylelikle insanlar yaptıkları trafik boyutunu daha rahat takip ederek kendilerini buna göre ayarlayabiliyorlar. Trafik konusunda verilen hattı 10Mbit olarak sonuna kadar kullanabilirsiniz üst mesajlarımda yazdığım gibi.. Port limitini aşmaya çalışmadıkça ping sürelerinde bir oynama yada LAG, LOSS durumu olmayacaktır.
Windows konusunda lisanslandırmaların değiştiğini biliyorum Microsoft SLA değiliz.. Lisansları SH dan alıyoruz onların konu ile ilgili sözleşmesi bitince bizde fiyatlarımızı buna göre düzenleriz. Bahsettiğin lisanslandırma sanırım yeni sözleşmelerde geçerli ama yine konu ile ilgili SLA olan biz olmadığımızdan ayrıntılı bilgim yok.
sitenizin üst kısmındaki flash menü sadece bende mi çalışmıyor acaba?
Sitemiz ve diğer sitelerimizi değiştiriyoruz zaten Javalardan kaynaklı bazı sorunlar olabiliyor çeşitli bilgisayarlarda.. Ancak şuan Firefox ve IE de Flash menü kısmı bende çalışıyor.. Yeni sitelerimiz yavaş yavaş devreye girecek ni.net.tr en son devreye girecektir tüm alt yapısını değiştiriyoruz.. yeni site kullanımı daha basit ve anlaşılabilir biçimde hazırlanmakta..