lost42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben directmire ilk geçtiğimde harikaydı herşey.. destek süper ne sorsak cevap v.s....
Efe Bey le muhatap oluyorum genelde... Daha sonra elemanlarını işten çıkardığını söyledi...
bir süre iyiydi güzeldi ama son 1 aylık dönemde doğru dürüst 3-4 kere ancak konuşmuşuzdur...
bir sitemiz vardı orada... baktım geçen gün:
This Account Has Been Suspended
iyi güzel hoş yazdım yazdım yazdım arkadaşa cevap yok... sonraki gün kendisi yazdı TC Kimlik no verdiğinizde site açılacak diye...
Siteyi açacağım dünden beri yazıyorum yine ses seda yok hep titretiyorum yazıyorum v.s mağdur olduk dedim herşeyi söyledim ama hiç cevap alamadım...
bir kişi hiç görmeyecek kadar meşgul olsa bile MSN kapatırken en azından görür o yazıları....
ayrıca o kadar meşgul alan birinin destek vadetmemesi gerek ya da eleman alması gerekli...
Aslında benim aram gayet iyi Efe Bey ile fakat bu durum gerçekten canımı sıktı.. elim kolum bağlı duruyorum...
herkese saygılar...
Selamlar Esad bey.

Eski müşterilerimizdensiniz, biliyorsunuz ofisimiz tadilatta idi, tam olarak taşınmadan eleman aramayı uygun görmedik. Şuan taşınma aşamasında olduğumuzdan bir yoğunluğumuz var, 3 kişi çalışıyoruz ve ofisimiz tadilatta olduğundan, evde elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz.

Her neyse, sonuçta bir hosting firmasının bahanesi olamaz mantığına inanarak size hak veriyorum, mağduriyetinizi anlıyorum. Sitenizi aktif ediyorum, mevcut host paketinizin özelliklerinizi yükseltip, süresini 6 ay uzatıyorum..

Ancak ve ancak, biz hiçbir zaman, msnden destek veriyoruz demedik, msn messenger programını acil durumlarda veya satış için kullanıyoruz. Bizlere ulaşmak üzere, telefon numaralarımızı biliyorsunuz, hadi olmadı ticket atsaydınız yine sorununuz çözülürdü.

Saygı ve sevgilerle..

vibrissa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Msn de işlerine geldiği zaman cevap verirler, ticket atın gerçi onada pek cevap verdikleri (cevaptan kastım sorunuzunu tam anlamda çözümü) söylenemez. Birkaç gün içinde geniş bir şikayet konusu açağım bende. Onlarda bulunan hostumu taşıdım cünkü 4. kez index yedi.
İşimize geldiği zaman değil, msn başında olduğumuz zaman cevap veriyoruz. Telefon açın. Ne zaman ticket attınız da size geri dönülmedi ? Siteniz 4 kere index yedi, bizden kaynaklandığını düşünmektesiniz, peki sunucularımızda barınan diğer sitelerimiz neden hack yememekte?
Sitenizde bariz bir güvenlik açığı var..