Merhaba,
"link ekliyorsun. karşılık denir buna." açıklamalı bir rep aldıktan sonra zaten ilk konuyu açtığımdaki tartışmanında etkisiyle konuya yazılan temalarıda bitirip artık büyük ihtimalle bu forumda Türkçe tema paylaşmamak üzere konumun kapanmasını rica ediyorum.verdiğim cevap bu sizlerin takdirine bırakıyorum...
Alıntı
şimdi ben ne desem diye işin içinden çıkamıyorum.amacım rep falanda değil diye belirtmiştim. sen nasıl yaptığın temanın altına emek verdiğin için 3 tane linkini ekliyorsan ve biri bunu sahiplenince kızıyorsan sonrada bedava dağıtılması linkler kaldırılabilineceği anlamına gelmez diyorsan buda böyledir işte.alın teridir.senin gibiler yüzünden forumda o kadar adam iyilik yapmaz birşeyler paylaşmaz oldu.adam orada 5 ytl'ye tema türkçeleştiriyor bunun altına bile kendi linkini koyuyor benim içim elvermiyor diyorum sadece footer'a kodumu ekliyorum -ki onuda sadece 2 temaya koydum.indirip bakabilirsin hepsine- adamın ihtiyacı olursa diye style'e ekliyorum, açsın baksın siteyi diye. yapanların adreslerini ellemiyor sadece türkçeleştiriyorum üstelik eklediğim linkimi de rar'ın içine veya nereye koymuşsam şifresiz koyuyorum sen kalkmış -rep verip link ekliyorsun bu karşılıktır diyorsun. daha ne diyeyim Allah akıl fikir versin.