Konu
ÇGHB-Yılbaşı Sürprizi
05-01-2009, 19:47:29
Doc.Deniz
Üyeliği durduruldu
Şİmdi şöyle bir olay var ki işi fazla uzatmak istemiyorum baya saçmalarım ben konuları açarken ondan dolayı tüm yazıyı link yaptım ne diyor *** bu derseniz ya da yazının ortasında birden tuvaletiniz gelirse bunu izlemeden gidemem falan derseniz yazının okuduğunuz yerine direk tıklayarak vidyoya ulaşabilirsiniz.Gördüğünüz gibi baya zekiyim , eğer ben tüm yazıyı link yapmasaydım siz bana birden vidyoya tıklamak istediğinizde linki bulamasaydınız bol bol küfür edecektiniz.Tabi siz bana küfür ederken sadece bana gitmeyecekti o küfürler.Senin ebeni... diye başlayan küfürler de(dahi anlamına gelen de ayrı yazılır , dahi derken üstün zeki anlamında değil) olacaktı.Ama ebemin ne suçu var ki ? Yazık zaten onların mesleğide çok zor.Durmadan küfür yiyorlar.Zaten ben de küçükken arkadaşlarımla saklambaç oynarken ebe olmaktan nefret ederdim.Ha ne alakası var ? İkiside ebe değil mi kardeşim.Aslında ebenin anneanne anlamı da var.Acaba küfür ederken ordan mı geliyor diye düşünmüyor değilim.Neyse bu saçmalıkları bırakalım başka saçmalıklara geçelim.Şimdi ben bu vidyoyu nerden buldum ? Buldum derken tabi ben bulmadım, adamlar yapmış ben izledim.Ammavelakin ( nasıl yazılıyor *** bu ) acayip güzel izlerim.Kendim diye söylemiyorum ama benden iyi kimse izleyemez.Neyse işte yılbaşı günü biz saat 20.30'a kadar dışarda arkadaşlarla gezdik.Sonra has... Çok Güzel Hareketler Bunlar vardı nasıl unuttuk diye koşa koşa eve girdik.Önce ben bir bardak su içtim.Bardağı aldım yıkamadan tezgaha bıraktım.İçeri girdik, bir kaç skeç ( şunun okunuşuna hep gülerim ) izledikten sonra ahanda bu skeç çıktı.Ha diğerleri güzel değilmiydi ? Onlarda çok güzeldi ama bu hıyar mı hıyarlı mı ne çok hoşuma gidiyor.Sonra bunu izledik ben güldüm.Sonra kuzenimde güldü.Dedim ki ben bunu R10'da yayınlayayım.Sonra nasıl yayınlayabilirim diye düşünmeye başladım.1 saat sonra aklıma bir fikir geldi.Geçmişe gidip r10 kurulmadan domaini ben alıp , index'e bunu koyacaktım.Ama önce bana bir zaman makinesi lazımdı.Zaman makinesi yapma çalışmalarım başarısız olunca bende R10'u hackleyip index basayım, bunu koyayım dedim.Ama bu seferde hack öğrnenmem gerekiyordu.Bu da yatınca aklıma gidip konu açmak geldi ! İşte bu ben bir dahiydim ! Gittim açtım.Kafam karıştığından bunları saçmaladım.Artık videoyu izleyebilirisiniz.
Geçmiş olsun.Bitti