Film Filmdir.Bence çok saçma neymiş teröre yöneltiyormuş ona bakarsanız a.r.o.g'dada arif eski çag'a gidiyor.Bizim insanlarımızdamı eski çağa mı gidicek ?

İçinde olan zaten yapar yapacağını... o yüzden filmler yok teröre yöneltiyormuş yok oraya yöneltiyormuş çok saçma.Aklı başında olan bir insan nereye yöneleceğini ne yapacağını bilir.Bu tarafsız yorumum.Gidipte çocuklara izletirseniz tabi davranır öyle.Bayağı zaman oldu örümcek adam ilk çıktıgı zamanlarda bir çocuk özenmiş kendini atmış balkondan aşşağı

sizce bunu bir yetişkin aklı başında olan biri yapar mı ?
Arog filmi örneği baya bir düz mantık olmuş.Muro filmi başka.Terör bu ülkenin en hassas sorunu.Yıllardır bizi yiyen,bitiren bir illet.
Muro filmini Arog ile kıyaslayıp kimse orta çağa gitmiyor demek doğru değil ama mesela Kurtlar Vadisi ile kıyaslanabilir.Sokakta,lisedeki Polat Alemdarlar şimdi fazla kalmadı ancak özellikle eski Kurtlar Vadisi zamanında Polat daha racon sahibi ve mafyaydı.Bu da halkın daha çok beğenisini kazanıyordu.Şimdi,ne kadar inkar edilse de şu bir gerçek ; ben de gözlemlerimi söylüyorum çoğu genç Polat Alemdar'a özenme sonucu şiddete başvurmuştur.Özellikle lise döneminde.Yaşadım da,gördüm de .. Ame kendimde değil çevremde

Şimdi Muro filminde öyle yada böyle bir siyasi ideoloji,devrim anlatılıyor.Özellikle 17-21 yaş arası,kendine bir siyasi kimlik arayan,bu düşüncelere çokça kafa yoran gençler Muro filminden etkilenebilir.Sinema ve televizyonun toplumda ne gibi değpişiklikler yarattığını,hangi düşüncelerin empoze edilmeye çalışıldığını daha konuşmaya gerek yok sanırım.Bunu da en güzel Amerika yaptı.
Bunu görmek için fazla araştırmaya gerek te yok.Hadi çevremizde göremiyoruz diyelim o zaman internette solu,devrimi veya pkk yı anlatan birçok site var.Buralarda Muro ile ilgili biraz yorum okuyunca durumu anlamak zor olmicak.