Blue-D adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IP adetlerini yanlış yazmışsın abim
Haklısın Düzenliyorum şimdi kopyala/yapıştır yaparken düzenlemeyi unutmuşum

ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Test IP adreslerine bakabilirmiyiz? birde bu hatlar yurt için degilmi? yani daha önceden bahsettiginiz yurt dışından gelen hat degil?
IP adresine gerek yok ni.net.tr yi pingleyerek ip adresine ulaşabilirsiniz. Burada bahsi geçen hizmet TTNET Metro Ethernet hizmetidir. Yurt dışı hattı ile ilgili şubat içinde bilgilendirme yapacağız Trafikler burada yer alanlardan 3-4 Kat daha fazla olacak

hikmetg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beklenen kampanya. ( En azından ben bekliyordum )
Hayırlısı olsun. Bol satışlar.
Test ip 'ye verir Osman Bey ama ben 8aydır kullanıyorum. Hız sorunu hiç olmadı. Ben fark etmedim.
21 mayıs başladık. 8 ayda kesinti 2 kez olmuş. ben sadece 1 kez fark ettim. Onda da serverdan kaynaklı sorun oldu.
Mars + Net internet çok iyi ikili oldular.
Teşekkür ederim Hikmet bey.. Ancak Netinternet birleşik yazılıyor

LuGeSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman abi bu limitsiz trafik işi noldu bekliyoruz hala
Luge.. 100Mbit Unmetered olayı ile ilgili şubat ayı içinde sana özel bilgilendirme yaparım Yine yurt dışı Uplink ile ilgili gelişmeleri blog.ni.net.tr den takip edebilirsiniz. Hizmet verilmeye başladığında zaten herkesin haberi olacak şekilde bir reklam yapacağız..

----------------

Ayrıca Co-Location hizmeti alacaklar isterlerse DELL, HP, IBM, ASUS gibi marka Rack veya Kule tipi sunucuları bizden satın alabilirler. Yine Co-Location için sunucu bırakacaklara ayrıca şunu söylemek istiyorum herhangi bir parçanızda arıza olması durumunda çalışma saatleri içinde 1 saat içinde arızalı parça yerine yenisini her ne model olursa olsun bizden temin edebilirsiniz. (Ram, HDD, Power etc.) böylece sunucunuz kapalı kalmamış olur.. Temin edilen ürün bir sonraki ay faturanıza eklenir arızalı ürün adresinize kargolanır.