yazıları okuyunca biraz geri gittim..
bir dönem bir radyo muhabbeti yüzünden batuhan ekşiyi ( Vardır , DeviL ) zaten aynı qişiler.. Bir Arkadaşımla Tanıştırdım radyo kurulumunu tarif edecekti sözde.. arkadaşımla aralarında nasıl bir muhabbet geçtiyse sözde batuhanın elinde bir online oyun scripti varmış ve arkadaşıma 500 YTL karşılıgında satacakmış arkadaşımda aynı bu arkadaş gibi güvenip parayı transfer etmiş. ama batuhan yok para gelmedide şöylede böylede gibilerinden muhabbetler yaptı. belki hatırlayanlar çıkar iyinet forumlarında baya bi gündemdeydi bu konuda arkadaşım dekontları dahi gösterdi ama yok ben yapmadım dedi. neyse daha sonra msn de görüşmemizde evet geldi para yedim oda kerizliğine doymasın gibi laflar kullandı bunları inkar edemez.. daha sonra vardır nicki ile piyasaya çıktı "Hasan Vardır" baya forumda arkadaş edindi ortam yaptı düzeldiğini sanıyordum kos ve furkan ile görüşmemde realde vardırın aslında devil oldugunu ve böyle biri oldugunu anlatmıştım.. hatta hiç unutmuyorum bi ara bi konu açmıştı işte çocugum olacak adı ne olsun felan die baya bi güldürmüştü beni saolsun.. valla sözün kısası bu adamın allah bir dediğinden başka birşeyine inanmam güvenmem..
DeviL + Vardır = Batuhan Ekşi !
arkadaşım umarım sen paranı kurtarırsın benim arkadaşım alamadı in$. sen alırsın..