son 1 haftadır bende uyguluyorum, paylaşmak istedim
sabah kalkınca şunu ye, yok öğlen bunu ye, akşam 1 elma gece yatmadan ters takla falan filan hepsi hikaye

Birsürü diyet listesi var google da bile bi ton sonuç çıktı
malum webmaster adamız günün yarısı bilgisayar başında geçiyor, fastfood tüketiyoruz ve spor yapmıyoruz.
şimdi sadece tavsiye vereceğim ve sabırlı olmanız gerekiyor 1 ay sürekli istisnasız uygulayın.
Öncelikle, gün içinde en az 1.5 litre su tüketin. Ben bunu asla yapamam diyordum ama 1.5 luk şişeyi sürekli yanımda tutarım şişeyi gördükçe 1 yudum alıyorum

yudum yudum diye diye bakıyorsun şişe bitmiş.
-
Yağlı yiyeceklerden uzak durun. Malum bilgisayar başında hareket etmiyoruz sadece parmak kasları gelişiyor
Bilgisayar başında Cips, Cola, Fındık fıstık yemeyin içmeyin! Bol bol
su için, bitki çayı için.
-Mutlaka ama mutlaka saat 17.30'dan sonra
yemek ye-me-yin.
Yatma saatimiz çok saçma sapan saatler olduğu için önce uyku saatini düzenleyin, unutmayın ki ş
u forumda ki hiç kimse, hiç bir olay sizin sağlığınızdan önemli değil
-Günde en az 1 saat tempolu yürüyün.
Zaten günümün çoğu yürüyerek geçiyor demeyin, çünkü tempolu yürüyüş farklıdır çıkın dışarı 1 saat aynı tempoda zaman zaman azaltarak, zaman zaman arttırarak yürüyün.
-Olayı kafanızda bitirin,
Zayıflayacağım deyin ve uygulamaya başlayın. Sizi bu yoldan sapıtmaya çalışacak
çikolatalar, meyveli pastalar, cipsler, pizza lar olacaktır siz siz olun onlara kanmayın
* bu 1 hafta boyunca tabiki 10 kilo vermedim (: 1-2 kilo anca vermişimdir ki
sağlıklı olanda bu.
* bu 1 hafta boyunca arkadaşlar geyik olsun diye sürekli yanımda adana dürümler, pizzalar yedi 1 dilim bile yemedim
Kafanızda bitirin olayı yahu
* size son tavsiyem kesinlikle ama kesinlikte
The Secret kitabını okuyun. Zihninizi yönetmeniz için çok faydalı bir kitap,
Hadi bol sağlıklı günler