önemli olan müşterinin işini gücünü bırakıp, hostbula girip herhangi bir karşılık beklemeden iyi yorum yazmasını sağlamaktır, bu memnuniyeti oluşturmak zor olan zaten.
Bu belirttiğiniz durum sadece müşterinin memnun olması veya olmaması ile basitçe açıklanabilecek birşey değil. Müşteriler çok memnun olsalar bile örnek olarak HostBul diye bir site olduğunu bile bilmiyor olabilirler. Sonuç olarak birçok müşteri HostBul üzerinden gelmiyor. Buda IsproNET'in daha az tanınmasına vs. neden olur. Kampanyanın amacı sadece firma tanıtımı konusundaki bilgi miktarını arttırmak. Eğer yorumları okuduysanız birden fazla yorumda müşteriler keşke daha önce IsproNET diye bir firma olduğunu bilseydim gibi yorumlar bırakmışlar. Yine aynı şekilde, memnun kalmayan bir müşteri HostBul diye bir site olduğunu bilmiyor olabilir, aynı şekilde bu müşteri kampanya sayesinde bunu öğrenip negatif yorum bırakma şansına sahip olur.
ama buyrun size beş milyon, bizim zaten parasını aldığımız ve yapmak zorunda olduğumuz işleri yaptığımızı anlatın demek şık durmuyor.en azından bu şekilde yapılan yorumların canı gönülden olduğu ve samimiyeti konusunda süphelerim var.
Evet, ama parasını aldığımız ve yapmak zorunda olduğumuz işleri yaptığımızı kimse belirtmez ise potansiyel müşteriler bu işleri yaptığımızı nasıl bilecekler

Müşterilerin yorumlarında yalan veya yanlış bir bilgi vermediğini düşünüyoruz.
Daha önce belirttiğim gibi, yorum kampanyasının amacı müşterileri yorum bırakmaya teşvik etmek. Kampanya müşterilerin gerçek ve doğru yorum bırakmalarına engel olacak herhangi bir kural içermemektedir. Aksine, eğer okuduysanız, kampanya detaylarında eksik ve sorunlu servisler mevcut ise belirtmekten çekinmeyiniz diye bilgi mevcut.
Ayrıca, kampanya doğru olmayan bir görünüm yaratıyor olsa idi, eğer yorumlara baktıktan sonra servis alıp, sonra hiç memnun kalmayan müşteriler olsa idi (kesin vardır esasında, olmaması mümkün mü?) olumsuz yorum bırakırlardı. Önceki mesajda belirttiğim gibi, böyle bir kampanya var diye müşteri yorumlarının potansiyel bir müşteri tarafından kayda alınmaması biraz mantıksız.
sizi yargılamıyorum, ama potansiyel müşterilerinizin bir kısmının olaya böyle baktığını bilmenizi istedim.aslında işte bu gerçekçi bir yorum örneğidir...
fakat beş ytl gönderirseniz tekrar değerlendirebilirim.hesap no sunu pm olarak atıyorum
Genelde herhangi bir kampanyada müşteriler her zaman bir sorun kesin buluyorlar. Örnek, belirli bir indirim/promosyon kampanyası yaparsak kampanyadan önce işlem yapmış kullanıcılar niye indirim/promosyon yaptınız diye dert yanarlar...
Açıkcası, herkesin her konuya bakış açısı farklı olabiliyor, ancak bu kampanya konusunda bu tip bir olumsuz düşünce olabileceğine dair ilk bilgi sizden geldi ve belirttiğim gibi, yorumlar gerçekleri yansıtmıyor olsa idi müşteriler bunu yine yorum bırakarak kesin belirtirler idi.
şaka bir yana, daha yaratıcı promasyonlar bulmanız dileğiyle...
Eğer önerileriniz var ise bildirmekten çekinmeyin

ancak öneriler bedava hesap dağıtmak gibi şeyler olmamalı tabii ki
Son bir nokta olarak, bence (doğru veya yanlış olabilir) HostBul'da ki yorumları bazı firmalar kendileri giriyor olabilirler. Hostbul bunu nasıl kontrol ediyor bilmiyorum ama biz üzerine para vererek bile müşterileri zor teşvik ediyoruz

bizden çok daha az müşteri/alanadına sahip firmalarda oransal olarak çok fazla yorumlar olabiliyor. Ben daha önce 50 alanadı barındırıp 90 yoruma sahip firmalar bile gördüm. Örnek olarak yorum sayısı olarak IsproNET'ten biraz daha az yoruma sahip olan bir firma 1/10 civarında alanadı barındırıyor olarak görünüyor. (Yorumların çoğuda benzer şekilde şüpheli görünüyor esasında

veya hayal gücüm çok güçlü bazen)
Görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkür ederiz, eğer iyi bir kampanya öneriniz varsa onuda belirtmeniz dileğiyle,
İyi çalışmalar,