Solano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek çözüm sosyalleşmek...
Çekingen biri olunca bu zor oluyor ve sosyal olmanın bazı kuralları vardır bana göre(Arada bir kavga çıkarmak ya da kavganın üzerine gitmek, kızlara karşı yaramazlık yapmak, arada bir serserilik, en önemlisi ağızdan küfürü eksik etmemek ve biraz olsun bilgili bir insan olmak, çevrede olup biten herşeyden haberdar olmak, tüm en çok bilinen arabesk şarkıların nakaratlarını bilip içki içerken söylemek ).

harslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyi çözüm sevgili bulmak bulunca zaten istesende istemesende sosyalleşirsin...
Kızların yaşamı benim yaşamıma çok ters.Böyle dedim diye yanlış anlaşılmasın.

Ben konuşurken öyle sözler söylemek istiyorum ki bir gün dönüp arkama baktığımda yanlış yapmamış olayım.Konuşmalarımı ve hareketlerimi genelde geçmişimi ve geleceğimi düşünerek yapmaya çalışıyorum.Kendimi böyle bir hayata hazırlayabilmek için tüm tanıdıklarımla ilişkimi kestim ve artık hiç kimseyle dışarıda da görüşmüyorum.Fakat benim gibi ailesi olanın işi zor(Büyük ihtimalle tüm gençlerin).Kendimi geliştirmek istiyorum ama obsesif kompusif bozukluklarım yüzünden bir türlü alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum.Bazen kendimi karamsar hissettiğim zaman herşey bir hiç olarak gözüküyor bana.İşte benim bunlardan kurtulup hayattaki amacıma ulaşmak istiyorum.
Bu sebepten dolayı yardım almak istiyorum.