Bende yaklaşık 4 aydır Vps hizmetinden yararlanıyorum.. Bir çok firma ve kişilerle çalıştım hepside eline yüzüne bulaştırdı. Doğrudur ISP olmak cidden zor bişi ve hak veriyorum ama teknik kısmının yanında içerdeki bazı personellerinde bu sıkıntıları çıkarttığından eminim.
Geçen aya kadar herhangibir vps sahibinin adını verip şifre gerektirecek bazı işlemleri gerçekleştirebiliyordunuz ve çalıştığım bir kişide benim adımı kullanarak servera girmiş ve not bıraktırmış. Ben makineye bağlanınca ve o notu görünce kalpten gidiyordum. *** noluyoruz diye. Uzun bir telefon konuşmasının ardından sorunu komple giderdiler. Ha belki yeniler ha belki çok kötüler ama şu bi gerçek ki personel yetersizliğinden kaynaklanıyor tüm bu sorunlar.
Benim çözmedikleri bir sıkıntım var hala ama onlardan kaynaklanmadıklarını söylüyorlar doğrumu yanlış mı bilemem ama hala araştırıyorum...
Sorun şu; Domain adresine 4 - 5 denemeden sonra girilebiliyor. ama her zaman değil bazen normal bazen sıkıntıyla bazen se hiç girilemiyor. Herşeyi denedim SOA ayarlarına kadar yapacak hiç bi şeyin kalmadı ve kullanıcılarım sürekli bu sıkıntıyla ilgili mail gönderiyorlar ne yapacağımı şaşırdım ...