SyhByz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karşı taraf almadım deme durumu yok elinde kargo kağıdı var teslim alan belli..
ama bu istediğim ürün değil bozuk bu vs diyip çirkeflik yapanlar olabilir ama her türlü sen haklı oluyorsun tutanak tutturulmadığı için
eletronik alet işi şans işi 1milyon kişi alır bir şey olmaz sen alırsın patlar..
yani ürünlerin garantisiz olacağı için satışın zor olabilir..
sermayenin hemen dönmesi için daha çabuk satılacak ürünlere yönelmen lazım
gg de satıp %10 kestireceğine forum sitelerinde 1000 liralık ürünü 650 ye ver daha iyi
Kargo tutanağı olmasına gerek yok, kargo tutanağı kargoda zarar gören şeyler için. Her türlü hakkını saklı tutamıyor satıcı, gg'da alıcıya çok güzel haklar tanınmış, ne dersen de, alıcı isterse iade eder, gg'un zaten sloganı bu, alın deneyin beğenirseniz ödeyin.

Dolandırıcılık durumlarında ise, hile rapor ediyorsunuz, gg a destek hattından mesaj gönderiyorsunuz. Genelde çok hızlılar, hiç sorun yaşamadım, yaşayan da görmedim, sorunlar çözülüyor. Bu kadar hizmet tabi, 2-4 lira ilan fiyatı + %10 komisyon.
Dükkanların komisyon oranları farklı olabilir, gg'da dükkan açmayı araştır.
Satış uzun sürer mi soruna ise; istersen 3 günlük satış, istersen 10 günlük satış ilanı açarsın.
Dediğin işi gg'da yapan çok. Onların ürünlerini takip et, ne kadar kapanmış bak. Ona göre girersin işe.