ben almam
SEO ile uğraşanların böyle dergilere ihtiyacı olduğunu pek sanmıyorum. internet zaten bir yayıncılık türüdür. e-dergi falan bu sektöre hitap etmez bence. ben yerli yabancı 50 den fazla blog 10 dan fazla forum takip ederim. siz ne derseniz deyin yayınladığınız e-dergideki bilgileri takla attırıp kendi bloğundan yayınlayacak 1000 tane adam çıkacaktır. Bu yazıların takibi yapılamaz, telifi alınamaz adam aynen de kopyalasa takla attırıp da koysa pek bir hak iddia edilemez.
SEO da bir haber verecekseniz blog yeter e-dergi sadece satana yarar sağlar alana fayda etmez. Fayda etmesi için çok özel bilgiler vermesi lazım $5 dolara da kimse seo nun sırlarını satmaz.
@Backdoor bence süper bir girişimci zekaya sahipsin. Seo nun etinden sütünden herşeyinden gelir sağlayacak güzel projeler üretiyorsun. Ama bence bu iş tutmaz. Bloğuna bir paralı üyelik bölümü açarsan ve orada daha ciddi paralara çok özel teknikleri paylaşırsan olabilir. Ama diğer türlü paylaştığın teknikler bilgiler dergiye abone olmayanların da eline geçecektir. O zaman da sana para veren ile vermeyen arasında bir fark kalmadığı için haksızlık olacaktır.
saygılar