valla cem çok baktım ama okul fiyatları standar zaten 3 aylık 3k$-3.500$ arası.. Kaplan'ın fiyatı ve eğitimi gerçekten çok iyi ama işte okul parası kadarda uçak bileti tutuyor maşallah..

birde benim baktığım san diego ve california civari idi, ny'da yaşam şartları zor be hocam bir kere pahalı ve kalabalık şehir, biz istanbul kalabalık kaçalım diyoruz
Gangstamonu
g.afrika için gitmeden önce aşı yaptırıyorlar diye duydum ama ? oranın fiyatları nasıl ?
birde avustralya'ya bakmak lazım aslında
Bence sen hem dil hem tatil amaçlı gitmeyi planlıyorsun turizm yerlerine gitmeni tavsiye ederim veya şuan yazın yaşandığı yerler de olabilir bu arada dediğin gibi uçak biletleri çok fiyatta ama ingiltere için öyle değil easyjet ve pegasus havayolları ile 300 400 gibi komik rakamlara hatta daha az fiyatlara gidiş geliş bileti alınıyor
Alıntı
Cem; Evet yaz TR ile saat farkı yok, 2 okyanusa kıyısı var, deniz ürünleri ucuz lokantalar ucuz şarap için bahçeleri var fındık fıstık iişte türkiye nin antalyası gibi bişey işte. değiştirebiliyosan gel bence
ForumAlemi yok ya aşı ama sağlık muayenesi akciğer filmi falan standart şeyler istiyorlar. tr ye 1 ay için vize istemiyorlar fiyat olarak diğer ülkelere göre yaşam daha ucuz. google dan bakarsan tattillik yer ki benim ilk amacım ingilizce değil gezmek görmek falan. dediğim gibi 3 ay içinde gelen olursa takılırz orda 2 tane okyanusa kıyısı var full plaj, safari, güneşlenen penguenler falan
1 2 hafta önce haberim olsa gelirdim ama biraz baktım ve 10 farklı dil konuşuluyormuş dil için pekte iyi bir seçim değil birde tehlike potansiyeli varmış sonuçta afrika kara kıta açlık herşeyi yaptırabilir dikkat et derim