norelpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olaya kimse itiraz etmiyor zaten. Ama bu sene bütün belediyeler burs verebilir. Çünkü karar resmi gazeteye 6 ay sonra yayınlanacak. Bi karar resmi gazetede yayınlanmadımı bağlayıcılığı ve hükmü yoktur. Belediyeler siyasi rant elde etmek istiyorlar. Yoksa bursların kyk ya devredilmesine kimsenin itirazı yok. Adamlar bizi salak belleyip "gidin tepkinizi chp ye yapın"diyorlar. CHP ye *** atıp oy peşinde bunlar. Başka bi şey değil. Sdece İstanbul'da bu karardan etkilenen 50.000 öğrenci var. Bide yurt çapında düşünün ne oluyor?
aynen katılıyorum. zaten yardım yapmak isteyen belediye KYKndanda yapar eğer hak sahiplerine ulaşmak istiyorsa.

demek amaç ihtiyaç sahibi öğrenciye yardım etmek değilmiş bunu anlamış olduk.

DoktorTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başbakanlık bursu çıkmayanlara belediye bursu da verilemez diye bir olay çıkıyor ortaya o zaman.
zaten ne kadar saçma bir sistem dimi. başbakanlık bursu belediye bursu bilmemne bursu.

bursların hepsi bir kurumda toplansa ve adilce dağıtılsa ne güzel olur.

birçok tanıdığım her tarafa başvurarak burs alıyordu birçok insanın çalışarak kazanamadığı kadar para alıyordu her ay. fabrikalar belediyeler vs.

mesela bir öğrenci birkaç belediyeden burs alabiliyor.

yani kurnaz olan bir ton para alırken ihtiyaç sahibine bu yardımlar gerektiği gibi ulaşamıyor.