kendisi mi yoksa başka biri mi bilemiyorum ama phpcondig@hotmail.com adresini kullanıyordu ve r10da zeusmaster oldugunu söyledi.
kişi sitemi almaya talib olmuş, 80 lirada anlaştık.kendisi domainı panelinde görmeden parayı yatırmazmış.
İsimtescil de domain kayıtlı bazı problemler yüzünden aktaramadım ve kendisine hesabımı komple vermeyi 100 ytl karşılığında yapabileceğimi söyledim.ona da okey dedi. daha sonra ise şifremi bir türlü değiştiremedim anlayamadığım sebeplerden. kullandığım msn adresimde de kullanıyordum ve şöyle dedim: "şifremi değiştiremedim, size güveniyorum şifrem şu şu şu dur" dedim. ve daha sonra msn e postama girmek istediğim sıradışı bir şey oldu, msn oturum açma sayfası çıktı şifremi yazdım giremedim. şifrem değişmiş meğer.arkadaşa msnden mesaj yazıyorum cevap verdiği yok daha sonra çevrimdışı oldu. ve şimdi msnime de giremiyorum. kendisi bir adet pr3 domain, bir adet keyword domainı ve anlaştığımız domainı herşeyiyle kullanmakta ve tek kuruş para ödememektedir.
Tabiki bende de hata var. cpanel şifresini verdim, normal de vermemeliydim.
Sadece giden emeğime yazık oldu diyorum, hatanın büyük bir kısmı benim yaptığımı düşünüyorum. her zaman her kişiye iyi niyetle yufka yüreğimle yaklaşıyorum.

Konuyu buraya açmakta uygun gördüm, eğer yanlış yerdeyse yetkili üyeler konuyu uygun yere taşırlarsa sevinirim.

edit: acaba isimtescile mail atsam yardımcı olurlar mı?