asla firmanız hakkında olumlu veya olumsuz bir beyanda bulunamam, zira sizden hizmet almadım.tabi iyi bir firma olduğunuzu düşünmesem host almayı da düşünmezdim.

ben size dışardan bakan birinin konuyu nasıl gördüğünü anlatmaya çalışıyım:
hostbul yorumlarını değerlendirirken potansiyel müşteriler çok dikkatlidir, ben iyi yorumları okurken yorum sahibinin sitesine bakarım, misal veriyim, eğer siteye host sağlayıcı sponsor olmuşsa bunu kaale almam, ki bunun örnekleri de var.

zaten olumsuz yorum almak kolay, bir iki gün teknik destekte aksamalar olsa, ftp hesaplarına ulaşılmasa bakın görün neler oluyor

önemli olan müşterinin işini gücünü bırakıp, hostbula girip herhangi bir karşılık beklemeden iyi yorum yazmasını sağlamaktır, bu memnuniyeti oluşturmak zor olan zaten.

ben de bir çok host firmasıyla çalıştım, ama böyle bir gereksinim duymadım, çünkü aldıkları paranın karşılığını veriyorlardı,aksatmadan teknik destek vermek zaten onların ve sizin asli göreviniz değil mi?

iyi yorum almanın bazı kıstasları olmalı.

host sağlayıcıların onları ilgilendirmeyen bir konuda misal scriptlerle ilgili ve sql sorgularıyla ilgili kodlayıcının hatasından kaynaklanan sorunlarla ilgilenmeleri, hafta sonu tatil günlerinde veya gecenin bir yarısı aradığımızda karşımıza birinin çıkıp acil sorunlarımızı çözmesi, kod açıklarından site hacklendiğinde bu kullanıcı hatası demeden en azından yardımcı olmaları vs. vs. gibi.

o zaman müşteri zaten koşa koşa iyi yorum yazar, size teşekkür mesajları atar, olmadı bi kilo baklava gönderir teknik servise...yaparlar bunu.

ama buyrun size beş milyon, bizim zaten parasını aldığımız ve yapmak zorunda olduğumuz işleri yaptığımızı anlatın demek şık durmuyor.en azından bu şekilde yapılan yorumların canı gönülden olduğu ve samimiyeti konusunda süphelerim var.

sizi yargılamıyorum, ama potansiyel müşterilerinizin bir kısmının olaya böyle baktığını bilmenizi istedim.aslında işte bu gerçekçi bir yorum örneğidir...

fakat beş ytl gönderirseniz tekrar değerlendirebilirim.hesap no sunu pm olarak atıyorum

şaka bir yana, daha yaratıcı promasyonlar bulmanız dileğiyle...