Gazetenin dünyaya bakış açısını çalışanlara yansıtmayınız arkadaşlar, lütfen diyorum.
Orada çalışan insanlar işi gereği bazı şeyleri yapmak durumunda, gazete patronu belirli bir bakış açısıyla haber yaptırıyorsa çalışanlarına çalışanları aşağılamak pek iyi bir davranış olmaz bana göre. En azından hepsini. Aralarında o gazete gibi düşünmeyip sadece evine ekmek götürmeye çalışanlar insanlar da vardır illa ki. "Herkes" kelimesi çok ağır kaçıyor bence.
Konuya gelirsek bu ve bunun gibi gazete piyasada çok. Doğru dürüst tarafsız haber yapan gazete mi var sanki. Vakit dediğin kafayı dinle bozmuş, şeriat gelmeden rahat edemicek. Doğan grubu tam tersi. O yüzden yıllardır çatışıyor bunlar, hergün birbirleri ile ilgili manşet atıyorlar. Bugün milliyet'te manşetti bu haber, dün de vakitte. Bakış açıları farklı tabi ama haber aynı.
Yalancı gazete çok. Dikkatinizi çekti mi bilmem ama hürriyet de milliyet de 2008 yılında google da en çok aranan gazete isminin kendileri olduğunu iddia ediyorlar
Hürriyet 2008'in internetteki lideri Milliyet.com.tr oldu.. / Yaşam / Milliyet İnternet
buyrun bakın. Karalama gibi bir niyetim yok, serbest piyasada günümüz ekonomisi bu tip şeylerle dönüyor ne yazıkki. Ahlaklı olmak para kazandırmıyor.
Patron zorla yazdırıyor çalışan yazıyorsada onlarada yazıklar olsun.
şerefimle işsiz kalırım. bu olayın bir açıklaması yok.