nedense o mükemmel kod bilginle bir türlü sayfa isimlerini değiştirmek aklına gelmemişti... sen 13 yıl olayına takıldın. işine geldi ya süre ordan tutarsın.. ama gel sen onunsadece swfsini 1 haftada yap yine anlaşalım olur mu? herşeyi hazır olan bir oyunu bahsettiğin şekle sokup geliştirdim dersen normal olur ama bir kızcağızı koyup altına 2 padişah ekleyip geliştirdim diyemezsin
oyunu editleme ihtiyacı duymadığımdan bilgisayarımdanda sildim. zaten format atınca o da gitti ve formattan 2 gün önce indirmiştim.. tekrar indirmedimde.çünkü editleme ihtiyacı hissettmedim. ve swf yi hiç incelemedim sadece şehir panelinde swf olduğunu biliyorum.. fla dosyası varmı yokmu hatırlamıyorum.. fla varsa zaten flashla da açabilirsin

her ne kadar php ilgi alanıma girmesede az buçukta olsa anlarım. ve bu anladığımı ya kendim yapmışımdır yada bir arkadaşımdan ricada bulunmuşumdur. yapan arkadaşımında kodunun üzerine konmam. konup ben geliştirdim demem.
git önce şehir panelinden oyun oynat, o savaşları görsel yap sonra geliştirdim de bende sana eline sağlık güzel oyun olmuş, başarılarının devamını dilerim diyeyim olur mu?