Şuanlık oraya koyduğumuz tarım işçisinin manası şudur. Bakın birşeyler ortaya koyuyoruz. Kız filanda değildir. Afaki birşeyler yapmıyoruzdur. Bu tarz olaylarla şehri hareketlendireceğiz ve savaşlarla virgülü koyup yolumuza devam edeceğiz.

Zaten atıp tutulduğu oldukça barizdir ki, swf decompilere hiç bir zaman ihtiyac yoktur. Ben sadece bunu bu kişinin temeli olan iddialarımı var diye merak ettiğimden sorguladım ki.Oyunu herkes indirsin kursun r10 yöneticileride dahil dosyalarını incelesin. Ve bu swishmax ile düzenlenir. Active scriptlerinin tamamını IMPERETOR tarzı yazılımlarla geriye getirebileceğinizi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Kullananlarla bir konuşun derim ben ne desem önyargılı baktığın için söylüyorum.

Zamanımın olmaması bir işi becerememek değil, evliliğim ve dolayısıyla yurtdışı vize işlemlerim dolayısıyla alakalıdır.

Devana'nın oyunuyla başlamak nedendi. Bir starter noktaya ihtiyacımız vardı. Türkiyede üretilen uyduların önce türk mühendislerinin diğer ülkelerde bu işi gerçekleştirdiği yerlerdeki teknolojileri görmesi, neyin nasıl olup bittiği, mantığını kavranması bakımından.

Ama gayet açık ve net söylüyorum. biz birşeyler yapmaya gelişime çalışıyoruz. Keza Azap Online arayüzlerininde php kodlaması dahil birçok şeyini değiştirdik. 3-5 basit kodla edvana tarafından yapılan üyelik, ana sayfa, func.php,towns.php, gibi kodlamaları gibi konularını oldukça bütünleşik tasarladık. Şimdi aşamamızda şehir ortamını hareketlendirmek vardır. Kısa sürede de savaş meydanı çalışmalarımız başlıyacaktır. Ayrıca swf'de bu güne kadar sadece alone çalıştıranları şaşırtacak derecede kadar php ile içiçedir.

Flash ortamında gösterilmesi sonuçlar ve olayların flasha gösterimi olarak olmaktadır. Yani kodlama php de yapılıp, swf ortamında gösterilecektir.

Yeni bu şu oluyor flash arayüzle görüyorsunuz ama aslıdan işleyişi php kodlaması sağlıyor. Eminimki php + flash çalışan arkadaşlar bu konuyu gayet net anlayacaklar. Ve yapılanların aslında flash bir çok oyun uygulamasında da olduğu gibi swf sadece sonuç gösterici ve bir çok özel maus eventler gibi ortam hareketliliği gibi sağlar. Yorum php ye aittir. Mantık olarak budur. Bunun pratiğe dökümüne gelince zaten diyorum. Boş kaldıkça localhostumuzda gerçekleştiriyoruz. Biz verdiğimiz sözün gayet arkasındayız. Oyuncularımız sayfa sayfa gezmeden tek bir sayfa içerisinden şehir panelinden oyunu oynatabileceğiz.

Bu tarz bir oyunu faaliyete geçirmemiz için;
mükemmel derecede flash değil, iyi derecede php bilgisi olması gerekmektedir. Çünkü diğer tarafı animasyon bilgisi olan ve biraz xml kod, ve php+flash bilgisi olan herkes çağırtabilir herkes yapabilir. Çok büyük bir olay değildir. Asıl kompleks tarafı php kod düzeyidir.

Bu arada noter için vs. 13 yılda anlaştıysak. 13 yılda olmaz diyorsan hala domain sorgulatarak bulabilirsin ama zahmet etme vereyim istersen

Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden arayabilirsin
Turgay ZORLUOGLU
0534 558 17 20