WORDPRESS DİZİ BOTU V1.32 (reklci54)

demo: http://www.dizicini.net/bot/index.php?ara=basla

Botun Özelikleri

1. Yeni EKlenen Dizileri Çeker Size sunar Beğendiğinizi eklersiniz
  2. istediğiniz yeri eklemedem düzenleyebilirsiniz
  3. Full içerik çeker (isim,açıklama,etiket,embed kodu)
  4. kullanışlı ve basit arayüzle 7-70 herkes kullanabilir

İstedikleri özellikler

1. Wp 2.5 + sürümler (2.7 de denenmiştir)
  2. Güçlü bir Host lazım(localde gayet iyi ama hostunuza güvenmiyorsanız
    almayın sakın..!!!)
  3. Hostun curl desteklemesi lazımm(piyasaki hostaların %95 destekler zaten)
  4. Botlar 1 yıl garantilidir..(1 yıl sonunda botlarda bozulma gibi sorunlar olursa yapabileceim bişey yok..)
  5. extra özellik ekleyemem botlara(zaten fiyatı çok ucuz bide ekstra özellik ekleyecek olursak vay halimize)
Satıcının Özellikleri

1. Botu Aldıkta SOnra Neden bu böyle çekiyor.bunu böyle yapsak olurmu ben bunu beğenmedim paramı geri iade et ,seni *********** pislik gibi tabirlerde bulunacak arkadaşlar şimdiden eklemessin.Lütfen
  2. Bu Botu benim scriptimie uyarlasak olurmu diyen arkadaşlarada sesleniyorum.vaktim olmağıdı için başka scripte monte edemem (only wp)
  3. Bana bir bot yazılacak.gibi konuyla alakası olmayan arkadaşlar lütfen eklemeyin.Vaktim yok...

Alıcının Özellikleri
  1. Havale ,eft,paypal kullanmayı bilicek
  2. klavye tutmayı mouse tutmayı bilecek
  3. ahlaklı dürüst itraderı yüksek olursa iyi olur..
  4. msn gelip hakaret eden tipler oluyor sadece msni ekliyor küfür edip engelliyor.bunlarda eklemessin lütfen..
  5. paypaldan sonra düspüte açacak olan şahsiyetlerde eklemssin..
  6. önce botu alıp sonra parayı yatıracağım ayağına yatacaklarda eklemesin.
  7. Acelem var hemen botu ver yemöeğe gidicem akşam hemen yatırırım diyenler(Bunlarda yeni çıktı) Eklemesin
  8. Valla r10 çok mesajım var sitelerim bunlar bunlar arkadaşım herkes beni r10 da tanır ödemeni yarın yaparım diyenler eklemesin.(istersen r10 admini ol ister yahoo nun sahibi önce parayı yatırıcan sonra malı alıcan)
Tüm SCript satan arkadaşlara selamlarımı iletiyorum öncelikle
Burada bir kız babasından fazla özellik istememin sebebi sadece satış yapmak istemediğimdendir.Bu olaylar daha önce benim başıma geldiği için yazdım.Lütfen bu tip çakallara karşı önlem alalım.....Sizi Sağ duyuya çağrıyorum.. Dikakkatli Olun......Gelelim bizim bota

Fiyat: 35 YTl Dir.(Havale,Eft için)
Paypal: 27$
Bot: 10 kişiye satılacaktır.
hiç bir şifreleme (Zend gibi) yoktur.
Lisans sınırsızdır.Satmamak koşuluyla istediğiniz domainde kullanabilirsiniz..

Botu istiyorum diyen kişlerin hepsini yukarıda belittiğim şartları kabul etmiş sayarım...
Hepinize iyi Günler.
ReKLCi54