evet arkadaşlar;
şu an itibari ile bütün "çöp linkler" temizlenip geriye kalan "tıkla kazan" linklerimizin değerleri de biraz arttırılmıştır.
Toplamda 15'in altında link vardır ve böylece günde daha az zaman harcayıp biraz daha fazla kazanmanız mümkün olmuştur.
Bazı arkadaşlarımızı görüyorum şu anda kayıt oluyorlar ilk gün birkaç link tıklayıp birdaha uğramıyorlar.
sebebini soruyorum msn'e ekleyip de; günlük kazanç miktarından tatmin olmadıklarını söylüyor çoğuları..
biz de bütçemize göre değerlendiriyoruz arkadaşlar; ciddi düşünüyoruz artık ve ödeyemeyeceğimiz rakamları vermiyoruz şu anda.
yani bizim imkanlarımız şu anda böyle; az bulan arkadaş olursa da gider günlük her linkine 1 cent veren öteki bux'lara kayıt olurlar.
o bux'ları da görüyoruz; paranızı almanız için para ödemeniz gerekiyor onlara (nasıl mantıksa bu.. )
para vermeyen üyeye ise neredeyse "üvey evlat" muammelesi yapıyorlar ve 3 - 5 ay sonra ödeme yapıyorlar..
para veren üyeye ise hemen yada 3 - 5 gün içinde ödüyorlar!
bizde hepsi aynıdır arkadaşlar:
para ödeyen üye de ödeme alır hiç para ödemeyen üyemiz de ödeme alır. ödeme süremiz en fazla 15 gün'dür.
para ödeyen üyeye de 15 gün içinde öderiz en fazla, para ödemeyen üyeye de 15 günde öderiz.
ve şu ana kadar yeni websitemizde 26 ödeme yaptık ve 98$ ödeme yaptık. bir tek üyemiz de çıkıp sizden para almadım diyemez.
zaten ödeme kanıtları da koyduk websitemize: MadeInClick.com : Proof Of Payments buradan bakabilirsiniz..
sizin bilgilerinize sunuyorum, takdir sizlerin.. Hayırlı bol kazançlar dilerim hepinize.

edit:
değerli arkadaşlar; MadeInClick.com'da değişiklikler bu kadarla da kalmıyor! Evet, şimdi sürprizimiz:
Şu saniyeden itibaren artık websitemize Turkce/English dil seçimi de eklenmiştir, hayırlı uğurlu olsun!
Şu an için belli başlı başlıkları, ilerleyen zaman içerisinde ise birçok kısımları Türkçe olarak görebilirsiniz.
Sizden gelen yoğun talepler üzerine uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir çalışmaydı, kısmet bugün içinmiş..
Ayrıca; Günlük kazanç miktarlarından tatmin olmayabilir bazı üyelerimiz, bunda hak veriyorum..
Ama, sadece "tıkla ve kazan" kazanç imkanlarımız yoktur bizde. Bunun yanında, "kayıt ol kazan" (paid to signup)
ile hem kayıt olduğunuz yeni sitelerde ve hemde MadeInClick.com hesabınızda daha çok kazanabilirsiniz.
Haftalık "en çok üye kazandırana ödül" yarışmamız da vardır, tavsiye linkiniz üzerinden her hafta 50 cent kazanabilirsiniz.
Tekrar hayırlı akşamlar dilerim. Bol kazançlar herkes için..