Konuyu Hortlatmak gibi olmasın ama, 4 yıldır Sisitemhost Müşterisi olarak bikaç yorum yapma gereği duydum.

Yaklaşık 8 yıldır Web İşleri ile uğraşıyorum, ilk Web stemi gecities'te, daha sonra lycos'ta, ve çeşitli free yerlerde biraz piştikten sonra, Godaddy,Garanti Host, vs olarak yurt içi ve yurt dışı yaklaşık 30 tane firma ile çalışmaya çalıştım. bu gerçekten çok zor bir durum. bir stem başka firmada, başka sitem başka firmada, karman çorman oldu işer.

çok değerli bir forum sitesi kurdum, maddiyat kesinlikle önemli değildi.
ve bu forumu çekemeyen bazı rakip forumlar devamlı bizim forma saldırı yapıyorlardı. ve bir türlü önüne geçemedik, bu forum için 5-6 adet firmadan hosting aldık fakat sonuç nafile idi. en son sorunu Yahoo Serverlarından aldığım hosting ile çözdüm, fakat bu olay biraz pahalıya patlamaya başlamış ve Sitesini yaptığım kişilere mahçup oluyordum.

En sonunda Sistemhost ile tanıştım ve sorunumu anlattım. Çoğu firma saldırı altındaki sitelerin hizmetlerini durduruyordu.

İlk başlarda sistemhost 'ta ufak tefek sorunlar yaşadım bu konu ile ilgili, Fakat Firewall kurulduktan sonra, Hiç bir sitem saldırıdan etkilenmez oldu.

Sistemhost'ta şu dakika itibarı ile hesabımda, 84 adet domain ve 48 adet Hosting hizmeti almaktayım.
Tabi sattığım domainler hariç. Bakiyem:3199.92$

Şunu da söylemedn geçemicem,

Sistemhosttan hosting Alırken Kesinlikle Yurtiçi Alın, Yurtdışı Serverları, Saldırılardan Hala etkileniyor.

Teknik destek bence mükemmel. Ulaşamdığınız zamanlarda Ticked gönderin sorunen kısa sürede çözülür.

Gökhan bey gerçekten çok iyidir, kendi özel Cep telefonunu bile vermişti zamanında, Sonra Serkan ve Diğer arkadaşlar da gayet saygılı kişiler.
Soğuk olmaları bence Profesyonelliklerinden kaynaklanıyor.
İşin uzmanı bütün bilişimciler Soğuktur zaten. ör: Bill Gates

bazen kredi kartım fullendiği zaman rica edip, siparişlerimin onaylanmasını istiyorum, sağolsunlar kırmıyolar.

Geçen hafta dükkanımı taşırken tümfaturalrım kayboldu. Sağolsunlar 2 gün içerisinde bana tüm faturalarımı tarayıp e-posta ile gönderdiler.

Backorder domain hizmetlerini kullanarak gerçekten çok kaliteli domainleri düşer düşmez alıp güzel kazançlar elde ettim. 13 dolara alıp 3000 YTL ye satmak çok hoş oluyor. :P

Reklam değil gerçekleri söylüyorum arkadaşlar.
Sorunsuz hizmet arayanlara tavsiye ederim.
şu ana kadar kendilerini tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim ve gerçekten herkes çok memnun.