Site 1 yıldır google'da ilk sayfadaydı ancak 2 gün kapalı kalınca 2. sayfaya düştü.Birinci sayfaya dönerse geliri de normale dönecektir.Siteyi ben de başka bir arkadaştan almıştım içerik girme derdi olmadan , uğraşmadan 2 ayda bir ödeme aldım.Şu anda herhangi bir masrafı yoktur.Host ve domain ücretleri Ağustos'a kadar ödenmiştir.
Gelir ve ziyaretçi istatistikleri aşağıda verilmiştir.Sorularınız için veya taksitli olarak almak isterseniz mesaj gönderebilirsiniz.

Site adresi: İngilizce Sözlük - Türkçe İngilizce Ve İngilizce Türkçe Sözlük - Telaffuz Dinleme İnteraktif İngilizce Sohbet
İstenen ücret: Gelirli, 1,5 yaşında,PR3 İngilizce Sözlük Sitesi, #14897648 Gittigidiyor.com
Sitenin aylık getirisi: Normalde 50-60 dolar civarı adsense geliri , ancak son günlerde adsense gelirleri düştü
Sitenin açılış tarihi: Ağustos 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce Türkçe Sözlük
Günlük hit sayısı, kaynak link: http://www.ingilizcebul.com/siterapor/ingrapor.rar
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1,5 yaşında Pagerank 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Ingilizce video compilations | Ingilizce Videos kısımındaki video scripti dahil değildir.
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.Ücretli scripttir.Script forumdan srcnckr arkadaşımıza aittir.Sadece ingilizcebul.com domaininde kullanılabilir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok