Alıntı
oraya buraya bilinçsizce link ekletir siteni güncellemez seonu düzgün yapmassan tabiki pr4 5 olur hitin ise 30 larda 50 lerde kalır. aynı şekilde pr0 ama hit 60 70 k diyen arkadaşlar. o hit ne kadar kalcak orada ? 2 ay mı 3 aymı ? dewamını görebilecekmisiniz sizce ? hakkıyla pr4 5 olursunuz güncelliği bozmaz seoyu iyi kullanır backlinkede bilinçsizce asılmassanız hitinizde yüksek kalır. pagerank google gözünde bi saygınlık olayıdır. uc bes aylık sıtenın pr sine yada ıkı gunluk sitenin hitine göre konusulmas bu olaylar. pr ile hitin kısa sürede bi alakası yoktur.
Arkadaşım 5 yıllık günlük 90bin hiti olan site pr1 oldu diyorum, ayrıca günde 1000den fazla konu eklenen bir site sana göre güncel değilmi?

Alıntı
pr zaten bi değer ölçüsü değil mi? yani kaliteye göre verilmiyor mu? siz google'ı aldatmaya çalışın, sonra pr ile hitin alakası yok deyin. düzgün seosu olan, içeriği temiz ve özgün olan siteler hem hakettiği değeri hemde hakettiği hiti alır. herşey paralel gelişir. aynı orantıda gelişmiyor ise, biyerlerde yanlış yapıyorsunuz demektir. sorunu kendinizde arayın.
Yanlış hiçbirşey yapmıyoruz seosunuda biliyoruz, yanlışı yapan google senin söylediğin gibi kaliteye göre pagerank veriliyorsa, pr6ve pr5 olan sitelerimiz neden 999. sayfada bile çıkmıyor? sebebini söyleyeyim çünkü kaliteli siteler değil. Kopya içeriği olupta pr6 olan site kalitelimidir?

Arkadaşlar isteyen inanır isteyen inanmaz benim için no problema fakat bana göre pagerank çok düzensiz veriliyor.