Mesaj atan birisi için kötü bir telefon . Kamerası , ekran boyutu pek iyi değil . Tuşlar çok küçük ve basmak çok zor oluyor .
İş adamı telefonu bu . Kapatıp açarken şaklatmak süper bi' hava
o kapatıp açması yeter be kardeşim
Yok yanlış anlamıyorum zaten eleştireye de açığımdır
Telefon görünüş olarak güzel fakat eksikleri çok bende almayı düşündüm fakat özellikler olarak tatmin etmeyeceği sadece görüntüde güzellik temel telefon özelliklerini gördüm
Nokia'nın kâr oranı en yüksek telefonlarından birisi maliyetin üzerine %100 kâr koyuyorlar sanırım zaten business model telefonlar class için alınıyor.
Bu fiyata bir telefona cmos sensör yerine carl zeiss optik tessar lens ekleyebilirdi, wireless özelliğide en büyük eksiği bence bataryasıda çok düşük 1200 mAh en azından standart olabilirdi ek olarak yazılım platformu S40 yerine S60'a taşınabilir ve dahili gps'de bulunabilirdi.
Ek olarak dediğim kısım harici olsaydı şu an n96 yerine 8800 carbon arte kullanırdım
" Telefon business telefonu ama etrafımda ki aylık geliri 30000-40000$ olan bir çok işadamı, patron da göremedim bu telefonu nerde kıro var hepsi hava için almış cebine baksan 100 ytl olmayan adamlar almış"
doğru diyorsun ama işte dediğin gibi business telefonu tam benlik aslınd alacağım ne olursa olsun başka adam gibi ne telefon var ki dostum söyler misin bana? cebimde n81 8 gb var ama ne yani bu telefon n96 n95 innov8 iphone bu telefonlar çok klasik geliyor artık niyeyse.. carbon artede wireless olsaydı şu an hiç beklemeden alırdım ama herşeye rağmen alacağım..