valla hasta oldum bu telefona %80 alacağım. 1-2 aya kadar kesin alacağım
mesaj benim için çok önemli günde 300-400 tane mesaj atan birisiyim.. seste benim için çok önemliydi..
tam bi şekilde telefon gerçektende.. yanında ne tür aksesuarları var, telefon kullanışlı mı? eksi bir yönü var mı acaba?
Telefonun tek sıkıntısı şarjı ne kadar gider sana bilmiyorum, bende günde baya bir msj çekiyorum 200 - 250 arası ve konuşmalarımda çok şirket hattını kullandığım için müşteriler ile sürekli irtibat halindeyim, Şarjı bana net 1 gün gidiyor, bazen 1 gün bile gitmiyor.
Eksi yön olarak şarj ucunun takıldığı yere dikkat etmen yeterli olacaktır, çünkü şarj yeri biraz sakat, sakattan kastım eğer zorlama yada sağa sola bükme yaparsan şarj yeri çıkabiliyor, çıktığı taktirdede aldığın yere yada herhangi bir x telefoncuya götürürsen 1-2 saatte orjinal şarj yeri takıp veriyorlar 5 ytl'ye falan. Garantiye gönderirsen beklemek zorunda kalırsın. Benim çok şükür daha çıkmadı, yani kısacası biraz o noktaya nazik davranmak erekmekte.
Artı olarak eklemek istediğim bir konuda şu telefonu sürekli kullandığım için hiç sağa sola bırakmıyorum ve 3-4 kre elimden düştü, tık demedi.
Umarım yararlı bilgi verebilmişimdir.
Saygılar.