fruit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değerli arkadaşım teknobux, öncelikle diğer arkadaşların yaptığı gibi karalama, aşağılama ve hakaret yapmadan bize öneri/şikayetlerinizi ilettiğiniz için çok teşekkür ederim. sağolun.
1.sorunuzun cevabı zaten hemen yukarıda yazıyormuş ama ben yine de aşağıya yazıyorum:
2. sorunuzun cevabı ise;
sitemizin yazılımını hazır satın aldığımız için ingilizce olarak yapılandırıldı. ben kendim belli başlı genel başlıkları türkçeleştirmek için çalışmalar yapıyorum kendim.
bitirdiğimde inşallah sitemizde turkce/english dil seçeneği olacak ve üyelerimiz sadece genel başlıkları türkçe olarak kullanabilecek.
3. sorunuza cevap ise;
bu konu çok tartışıldı öncelikle. sitemiz ilk kurulduğu gün birçok tecrubesizlikler ve talihsizlikler yaşadık.
sitemizin ilk site yazılımımız basit bir yazılımdı ve hileye çok müsaitti. birçok üyemizin hile ile haksız kazançlar elde ettiğine şahit olduk.
3 - 4 ay kadar sitemiz kapalı kaldı. ve sonrasında hem üyelerimiz ve bizim için
daha güvenli ve istatistikleri daha iyi tutabildiğimiz, hile ve bot programlar ile haksız kazancın en aza indirgendiği bu yeni yazılımımızı satın aldık.
eski host'umuzla da problemler vardı, yeni host arayışına girdik. vs ..
sitemizin kapalı kaldığı bu süre içerisinde ödeme alamamış olanlar olabilir, ama şu anda ödeme almadım diyen 1 tek kişiyi bile gösteremezsiniz yeni madeinclick.com'da bize
zaten ödeme kanıtları da var websitemizde, siz de kontrol edebilirsiniz: *MadeInClick.Com Ödeme yapıyor!
teşekkür ederim cevabınız için işte bakın karşılıklı saygı ve dürüstlük çerçevesinde yapılan öneri-istek-şikayet-eleştiri bu şekilde olmalıdır.Arkadaşımızı küçük düşürmeye çalışarak bişey edemezsiniz.Fruit adamımsınYakında açıyorum bende ptc ismi de teknobux olacak.Seninle karşıklıklı olarak sponsor olup birbirimizin sitesine reklam vermek isterim seninle iyi işler yapabiliriz