fruit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MadeInClick.com uzun bir süredir Çin ve Taivan ip'lerine blokluydu, şimdi bütün dünya ülke ip'lerine açık!
Fakat; Sadece bu listede yer alan ülkelere ait üyelerimiz bizden ödeme alabilecekler:
Australia, Austria, Azerbaijan, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Greece,
Iceland, Italy, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey,
United Kingdom and United States.

Listede olmayan ülkeye ait mevcut ve yeni üyeler kazançlarını sadece reklam yayınlayarak değerlendirebilecekler.
*Böylece daha kaliteli ve nitelikli ziyaretçi trafiği hedeflenmiştir.
(MadeInClick.com üyelerine haber vermek koşulu ile kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar)
30 gün içerisinde hiç hesabına girmemiş yada aktif olmamış üyelerimiz her ayın 30'unda otomatik silinmektedirler..
Üyelerimizin Proxy yada anonim internet bağlantısı kullanmalarını kabul etmiyoruz!
1 Ocak'dan 2009'dan itibaren de egold ve moneybookers, ödeme yapma ve ödeme alma işlemlerinde artık kabul edilmeyecektir.
Paypal ve Alertpay ile ödeme yapmaya devam ediyoruz, Paypal ve Alertpay ile ödeme isteyebilirsiniz.
Reklam yayınlama ve diğer satın alım, ve ödeme alma gibi işlemlerinizde sadece Paypal ve Alertpay kullanabilirsiniz.
Yine 1 Ocak 2009'dan itibaren;
bütün çöp linkler temizlenip geriye kalan "tıkla kazan" linklerimizin değerleri de arttırılacaktır.
Böylece, günde daha az zaman harcayıp daha fazla kazanmanız düşünülmüştür.
Bizden daha önce ödeme alan Türk üyelerimiz vardır; kanıtlarını ise forumlarda, blog'larda ve diğer sitelerde görebilirsiniz
Hepinize bol şanslı ve bol kazançlı bir 2009 yılı diliyoruz. Saygılarımızla; MadeInClick.com Yönetimi.

s.a arkadaşım öncelikle şimdiden yeni yılın kutlu olsun 2009 size uğur getirir inşallah.Benim bazı yorumlarım olacak.Tabi site yönetimi olarak eleştirilere açıksanız.Sizin moralinizi bozmak istemiyorum ama yine de bilin.

MadeinClik Sitesi:

1-Hemen hemen hergün siteye girmeyi deniyorum.ama giremiyorum.diyeceksin netinde sorun vardı.hayır sorun yok.sitede banner mi çok sitede içerik mi çok sitede popup mu çok ben anlamadım ama giremiyorum.daha doğrusu giriyorum ama site tam olarak açılmıyor.belki 1 saat beklesem ancak gelir.

2-Sitenizin dili ingilizce.zaten doğru dürüst anlayan yok ingilizce.Bende anlamam zaten.dilinizi en yakın zmanda turkçeye çevirmenizi önerecem.Çevirme işlerini ucuzdan yapan arkadaşlar var.Eğer onu da yaptıramıyorsanız en kötü ingilizce-turkçe çevirme program ve siteleri var.onlardan faydalanarak dilinizi ana dil olan turkçeye çevirin..

3-Benim 3-4 arkadaş sizin sitede baya bir reklam falan tıklamış.Unuttum kaç dolar olmuş para ama ödeme falan alamamış.Yalan söylemiyorum.Ödeme falan yapmadığınızı söyledi.

Belki biraz çok oldu ama bu 3 sorunu halledin.gelin.bizzat sizin reklamınızı ebn yapayım.sponsorunuz ben olayım.

Saygılar