mersoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki bu durumda ne yapmak gerekir arkadaşlar
backlink aldığım tüm link ve bannerleri kaldırdım, meta ları değiştim, forumtag gibi fazladan link oluşturan eklentileri kaldırdım, tema da değişicem
yaptıklarım doğrumu ya da yanlışmı
başka neler yapabilirim?
Arkadaşım Bence Sen İlk Olarak Alt Sayfalarının KEYWORDS`larını Düzenlemekle İşe Başla. Şimdi sana 2 Örnek Göstericem.

1. Örnek Ebebegime.Com Bu Ana İndex`in.
Buda Ana İndex`in KEYWORDS`u
<meta name="KEYWORDS" content=", anne, bebek, hamilelik, gebelik, doğum, sezeryan, çocuk, gelişim, beslenme, eğitim, forum, sağlık">
2. Örnek Doğum Çantasında Neler Olmalı Buda Herhangibi Bir Alt Sayfan
Buda Alt Sayfanın KEYWORDS`u
<meta name="KEYWORDS" content="Doğum Çantasında Neler Olmalı?, anne, bebek, hamilelik, gebelik, doğum, sezeryan, çocuk, gelişim, beslenme, eğitim, forum, sağlık">
İkisinin Arasındaki Benzerliği Görüyormusun ?
Sen Şuan Ana İndex`inde Herhangibi Bir Alt Sayfanında KEYWORDS`ları Sadece 1 Kelime Dışında Aynı Tutmuşsun
Buda Sitenin İndex`siyle Beraber Tüm Alt Sayfaların Aynı Aramada Çıkmasını Sağlar ve Spam Olarak Algılanır.
Neticesindede Alt Sayfaların Spam Olarak Algılanması Yüzünden Aramalardan Düşürülür.

İlk Olarak Alt Sayfalarının KEYWORDS`larını Sadece O Alt Sayfan İle Alakalı Yapmanı Öneririm.
Bunu Yaptıktan Sonra Google O Sayfalarının Yeni Halini İndex`ledikçe Sitende Tahminimce Düzelecektir.

Kolay Gelsin....