bence sen bidaha oku ve yeter ukalalığı kes bence, bu konunun buraya gelmesi saçma buraya kadar getirdin, evet konu başlığı normal ücretsiz scriptlerde sen ne bekliyorsun hala ukalalık yapıyorsun, direct admin i ücretlilerde ara bence, laf koyup duran sensin, evet saçma çünkü burası ücretsiz scriptler yeri, ne bekliyolardı orda alternatif yazıyor ve konu ücretsiz içinde bi daha düşünsen iyi edersin, üstün gelmeye çalışmıyorum senin idrak etmen için çabalıyorum ama sen hala kendi taraından bakıyorusun, çok bilmiş havasındasın o yüzden öyle anlıyorsun, benim tarafımdan bakıp okumanı tavsiye ederim ben senin tarafından bakarak yazmıyorum sanada bişey söylemiyorum sen laf attın ben cevap veridm birde ukala olduğumu söyledin bende yok öyle bişey sensin dedim, üste çıkmaya çalışan sensin, ben hala olduğum yerdeyim sen devamlı bir sıçarama içindesin, ben biliyom ben bilirim, ben kullandım, madem blogun var paylaş işte daha ne uzatıyon, yada sen iyis önce r10.net e gir sonra genel progamlama tıkla sonra ücretsiz scriptler e gir, sonra konuyu bul sondan değil baştan oku ve bu zamana kadar geçtiğin yerleri kafanda iyice yer etmesini sağla ve artık yeter uzatma ben yerinde bu yorum yaptım ve arkasındayım