muammerturkmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
batırmıyorum batıran sensin,sen hala yanlış yerden bakıyorsun, ben bilgi vermeye sen tartışma yaratmaya çalışıyorsun, ben yeni başlıcaklar için bilgi vermeye çalışıyorum farkındaysan, küçük kobiler vb. vb. belki kullancak amacım o ve kendi çapında hosting işine girecekler için, hani diyorum ücretsiz var bunu kullan cpanel e ne diye para veresin

bunu kullanak adm zaten ya yeni başlar ya sonrada çıkar cpanel in burda işine onu söylüyorum

bende lxadmin seviyorum çok güzel performans veriyor cpanel kurdum işkence çekti sunucu lxadmin çaktım çok rahattı

bilginle destek ol diyorum sende directadmin anlat işte o kadar yazı yzmışın bi direct admin bölümünde hakaret etmemişin nerdeyse

bu arada ukalalık etmiyorum sana öyle geliyor, sen konuyu en başından tekrar oku

burası: ücretsiz scriptler, bir kaç kişi cpanel protestosu yapmış cpanel bilmeden, onlara cevap verdim sende fırladın aradan demekki neymiş ukalalık yapan senmişsin

mutlu son
Benim sorunum tartışma yaratmak değil. Herkes sevdiği paneli kullanır. Açılan başlık cpanele alternatif olarak geçiyor. Bu panel Cpanele alternatif özellikte değil. İki panel birbiri ile kıyas edilmeyecek paneller. Cpanelin kullanım nedenlerini pek çok kişi biliyor. Bende cpanele bayılmıyorum ama kullanılması gerekiyor. LXadmini Hypervm ile vps müşterilerime verdim benim içinde gayet hoş ve performansı iyi bir panel. Ukalalık ediyorsun dememin nedeni insanların sözüne saçma demen. Yoksa söylediğin sözlere ben de katılıyorum zaten. Cpanele gereksiz yere para verilmesine ben de karşıyım.Keşke insanlar panelsiz sunucusunu yönetebilse ama herkes herşeyi bilmiyor.
Tektek herşeyi anlatacak vaktim yok ne yazıkki. Vaktim olduğu zamanda bir site yaptım ve içerisine döküman vb. koydum zaten. Hatta kendi çözdüğüm sorunları da bloğa ekledim. Uzun süredir de zaman olmadığı için ekleme yapmadım.
Tüm yazının sonunda bile yine ukalalık yaparak bitiriyorsun. Seninle laf koyma yarışında olmayan birine laf koymaya çalışman ya da üstün gelmeye çalışman çok ilginç.
Kolay gelsin