muammerturkmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben ne söylediğimi biliyorum, bence bir daha okuyun,, yorumlar saçma çünkü hiç biri denememiş deneyen tek kişi var yorumuda yerinde, diğerleri acaba hiç ssh kullandımı yada bir dedicated kullandımı merak ediyorum, tekelleştirme yapılıyor, peki siz kullandınızmı bu panelleri yorumu birde sizden alalım, ben batırdım siz toplayın dimi ama , güzel de bir bilgilendirme yaptım, birazda siz katkıda bulunun aysima hosting, sunucularınızdan birinde panelin nasıl kuruluacağını uygulamalı anlatın koyun görelim dimi ama , hep beraber aralarındaki farklara bakalım, koyun sunucu istatistiklerinide hangisi daha çok kasıyor bakalım onada
Halen daha batırmaya devam ediyorsunuz. Sunucu satan insanlar talebe göre panel veriyorlar. Siz hiç müşterinize zorla bir paneli verebilir misiniz ? SSH bilmeyenlerin Cpanel kolay olduğu ve herşey hazır geldiği için kullandığı doğru. Ama insanların görüşüne SAÇMA demeniz yanlış. Bu panelin adı değişmeden önceki halini bende kullandım ve hoş bir şeydi. Ama hosting satışı için kullanılcak bir panel olarak beğenmedim. Sonuçta herkesin beğendiği panel birbirinden farklıdır. Ben aksine cpanel değil Directadmin seviyorum. Ki önemli 4 reseller sunucum Directadmindir. Olaya hosting satışı ve müşterilerinizin kullanımı girince bazı panelleri mecburi kullanırsınız. Kişisel bir sunucunuz varsa ve 3-5 site barındırıyorsanız pek tabi tutup Cpanele para verilmez. Çünkü gerek yoktur.
Senin bazı şeyleri anlatış biçimin yanlış. Çünkü ukalaca anlatıyorsun. Güzel bir bilgi verirken ukalaca davranmamalısın. Ben performans isteyen müşterilerime zaten Cpanel kurmuyorum. Debian ve directadmin ikilisini kullanıyorum.