Merhaba
Güzel WordPress temalarının Türkçeleşmesi hemde referans ve backlink sağlamak için böyle bir hizmette bulunuyorum. Aynı zamanda, kaybettiğimiz Türkçe WordPress temaları konusunda mini bir arşiv de yapmış oluruz
Konu altına
Tema Adı:
Temanın Orijinal Adresi:
Temanın Download Adresi:
Tema Önizleme/Screenshot:
Şeklinde yazarsanız gerek ben gerekse diğer gönüllü arkadaşlar elinden geldiğini yapacaktır.
+ Temaların altına Türkçeleştiren olarak kendi linkimi yazmak istiyorum. Ayrıca, yapımcı linklerini kaldırmayı uygun görmüyorum. Bu şartları kabul ediyorsanız kullanın lütfen, aksi taktirde hakkımı helal etmiyorum.
++ Tema yapımcıları kabul eder mi bilmem ancak, sitenin en altına tema bilgileri adlı bir bağlantı vererek, temayla ilgili bilgileri açıkladığınız sitenizin sayfasından da bana link vermenizi kabul ederim. (Dofollow olmak kaydıyla)
+++ Adu-lt, +18 ve Magazin gibi içeriğe sahip sitelerde kullanılması durumunda da kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.
++++ Lütfen, kendinizi düşünüyorsanız, "nasıl ücretsiz yaparsın, numaranı ver bakayım, adresini yolla erkeksen" gibi mesajlar atmayın, rica ederim.