Seqqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
QuickNet Gerçekden Kaliteli Bir Firma Turkcell'e Bağlı Ama Dağıtıma Başladığını Bilmiyordum Arkadaşlarımdan Evine Kadar Fiber Hatla Özel Getiriyorlar Havuz Falan Değil Diye Duymusdum Eğer Gerçekden Sana 5 Mbit Upload Yani Saniyede 5000 Kb Bilgi Hesapla İste Sitene Giren Nekdr Veri Cekiyor Diyelim 50 Kb Daha Azda Olabilir.Yani Saniyede 100 Kişi Bağlansa Sorunsuz Çalıştırır (Saniyede)Ama Aralıklı Olarak 500 600 Kişide Bağlanabilir Tam Bilmiyorum Yanlışım Varsa Düzeltin Olmaz Diyen Arkadaşları Duyuyorum Kim Bunlar Yüzüne Maske Takıp Yeni Bu İşe Girişenleri Engellemek İsteyen Datacenter Sahiplerimi =) Adam Dc Kurcam Demiyor Korkmayın 1 Site Barındırmasından Oluşacak Bir Sorun Yok İsteyen Herkez Telekomdan 1 mbit down. 256 up la İpsinin 80 Portunu Açıp İstediğini Yayınlarki Bu Arkadaşın İnternet Hızı Daha Hızlı ! Bunu Yapmasından Doğal Birşey Yok =) Yok Ups Yok Jenaratör Yok Uzay Üssü Kurun Fln =) Adam Site Barındırcak Yahuu =)
zaten evde jenaratörlü ayrıca ups bulunmakta gerçekten deneyerek öğrenmek istiyorum herşey ticarimi olmuş arkadaşlar (bu sadece özelden teklif atanlar için)