telekomdan bişi istemiyoruz sadece Adam gibi hizmet etsin yeter araba verecekmiş vız gelir tris gider .)
al bendende o kadar, 1 interneti 2 haftada zor açtırdım, telekomdan faaliyet beklemiyoruz lütfen biraz duyarli olup ekipmanlarını çoğaltıp servislere biraz daha yoğunlaşsın ve kullanıcılara rahat hizmet versin yeter insanların tek istediği bu telekomdan başka hiçbir şekilde beklentimiz yok ben öğrenciyim kaliferli eve çıkacağım inanın internet 1 ayda çekiliyor diye çıkasım gelmiyor işte günümüz telekom şartları ne kadar hızlıysa siz görün ki 1 ayda çektirene kadar 50 kere git gel git gel adam utanıyor ice küfür edesi geliyor insanın inan gitmekten bıkmıştım en son adama küfür edicek hale geldimde ekipmanlar geldi internet gelince yarabbi şükür dedim artık hani insanları o kadar bezdiriyorlar sözde özelleştirildi ya iyi oldu, bence türk telekomun özelleştirilmesi asla yaramadı çalışan bir insanın söylediği cevap şu telekomun özelleştirilmesi hakkında ;
- çeşke özelleştirilmeseydi kardeşim hangi işe bakacağımızı şaşırdık.
hani bi bakimada hak veriyorum 1 saat oturdum delirmemek elde değil, ekipman yetiştirmekde sıkıntı çekiyorlar, hani böyle kampanya yada reklam yapmaya kalkana kadar teknik nedenlere biraz daha hızlı servis sağlasalar daha iyi olur bence siz nasil düşünüyorsunuz arkadaşlar bilmiyorumda benim türk telekom hakkında yorumlarım böyle inşallah en kısa zamanda türk telekom hızları süper bi şekilde hızlanır insanlar daha çabuk yararlanır umarım benim çektiğim sıkıntıyı çekmezler ve ortada kalmazlar inşallah ne diyeyim başka diyecek birşey yok