hidonet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turkce dil dosyasini cevirdim ve siteye attim ve turkce ceviri moderatoru oldum..

Turkce dili yakinda siteden otomatik yuklenecek sekilde hazirlanacak. CSV formatini bozan bikac satir disinda cevrilmeyen yer yok.

"hidonet" arkadaşım. çabalarını gördüm magento konusunda. takip ettim. takdir ediyorum sizi.

offical site forumlarına da baktım ancak böylesine yetersiz bir destek karşısında magento dünyasına girmekten çekiniyorum. aksi takdirde bütün emekler çöpe gidebiliyor.

nette son okuduğum mesajlarda magento türkiye siteleri de kapalı sanırım şu an. yani sisteme baktığım da çok güzel bir sistem. yurt dışı için geniş bir kaynak söz konusu yanılmıyorsam. ancak türkçe kaynaklar kod hatalarındaki çözümler vb için önemli bence.

aslında uğraşan birilerini görsem en azından bu sistemi kullanarak katkı sağlamak isterdim. ama bu durumda basit testlerle sınırlı kalacak sanırım benim için.

önceki mesjaımdakidaki sorumu da tekrarlamış olayım. magento kullanan arkadaşlar var mı aramızda şu an. sakıncası yoksa örnek olarak verebilirler mi?