TheConqueror

bu cesanın solo albümü değil yerli plaka ile kitsi karşılaştın hangi albüm en fazla satmış? bi bak bakalım ceza sagoyu 20 ye katladı kim müzik ödülünü aldı bak bakalım? sagopa o kadar para harcadı.kimin dinleyeni çok bi bak bakalım? sagopayı türkiyede çoğu insan bilmiyor ama ceza ise bizim burdaki hocalar bile biliyo... ve ayrıca adam edebiyat öğretmeni rap ile alakası yok şan dersi almış o kadarda kitap okusa ebem bile yazar... madem anlamlı söz duymak istiyosun edebiyat kitaplarına çömel dur...
ve ayrıca sen o sözlerin hepsini sagopanın mı yazdığını sanıyosun senin edebiyat bilgin yok galiba? çoğu söylediği sözler ya yavuz sultan selimin ya yunus emrenin yada iranda olan biri vardı ya onun

(adını unuttum) istersen kits albümünden en az 20 tane örnek veririm başkasına ait sözlerden...
Ceza yı dinlemeye devam et sen mamını mamını mamını mamını demeye devam et acaip anlamlı he (!). Yaşın kaç senin ya? Anlamsız söz dinlemeyi severim diyosun resmen

Evet ben anlamlı söz dinlemek istiyorum Yunus Emrenin , Yavuz Sultan Selimin , Mevlananın atalarımızın sözlerini tekrar duymak istiyorum. Ebene söyle yazsın getir buraya hep birlikte okuyalım

. 20 tane örnek ver açıklıyım sana hepsini. Ben sana ceza nın full albümünü getiriyim onu anlat bana

. Şu düşersem yanarım şarkısı bile ceza nın 10 şarkısına bedel bence.
Senin yaptığın görüşlerini dile getirmek değil.Sagopa hayranlığı ve Sagopa rakiplerini küçük görmek.
Ben dinlemediğim bir sanatçıyla ilgili kolay kolay bir şey yazmam.
Çünkü o sanatçının hayranları olduğunu ve hayranlarının hoşuna gitmeyeceğini bilirim.
Örnek vermek gerekirse; Senin açtığın konuya hiçbir şey yazmadım.Ceza hayranları da pek bir şey yazmadılar.
Ama sen gelip resmen konuyu piç ettin şuan.
Gerçekten ayıp.Bir arkadaş daha "Sagomuz çıkardı ya şimdi hemen dökülürler" yazmış.Yani geçekten pes diyorum.
İlk önce bi' araştır ondan sonra yaz.Bu yaptığınıza bir şeye körü körüne bağlanmak denir.Ya yaşlarınız 12-13 ondan böyle yorumlar yapıyorsunuz ya da Sagopa Kajmer'den başkası ile ilgili açılan konulara katlanamıyorsunuz.
Dinlemiyor, sevmiyorsanız yorum yapmayacaksınız.Bu kadar basit.Sizi zorlayan eden yok.Ha niyetiniz post kasmaksa gidin Sagopa kajmer konularına yazın.
Ben zamanında Ceza'yıda dinledim hemde bayaa. O yüzden bu kadar net konuşuyorum merak etme. Kardeşim sana sadece diyorum ki bi anket aç sagopa ceza nın 2 katı oy almassa bi daha müzik dinlemiycem

Tartışmanın luzumu yok insan gibi görüşlerimi bildirdim ben az sonra kilitlenir konu zaten.