Kim neye hakim, bir başkasında bişey yok, ipe sapa gelmez düşüncelerimiz sonu şok.
Bahçeler yok mayın tarlaları var.
Bütün çileyi çekecek olan gene Analar.
Savaşı bitirin katılın hadi yarışa vakit dar, bana anahtarı verin açılsın şu kapılar
bu sözde bir saçmalık görebiliyor musun

veya saçmalık gören varsa söylesin?
Pff

Sen Sagopa Kajmer'in K.İ.T.S albümündeki bütün şarkıları dinle 1 tane saçma söz görürsen yaz buraya. MSN mde şuan 95 kişi online en az 10 kişinin k.iletisi veya nickinde sagopa nın sözü yazıyo coguda tanımadıgım kişiler. İstersen sana şimdi yazarım sagopa nın şarkılarından 1-2 söz anlamlı söz neymiş anlarsın

Ceza hiç mi anlamlı söz yazmaz yazar ama şarkılarının cogu anlamsızdır.
Bana göre de Ceza hayranları Sagopa hayranlarının 2 katı.
Ama ben senin gibi sevmediğim yada dinlemediğim sanatçı ile ilgili konunun içine etmiyorum.
Ben Sagopa dinlemem.Ama tutupta Sagopa Kajmer ile ilgili konulara birşey yazmam.
Geçen günlerde de sen konu açtın.Şimdi ben o konuya yazsam hoşuna gider mi ?
Geçenler de ankette açmıştın.Hangisi iyi diye.Bunlar sana yada Sagopa'ya hiç bir şey kazandırmaz ve Sagopa'nın iyi olduğu anlamına da gelmez.
Herşey ortada.Türkiye'ye rap müziği getiren, sevdiren, Türkiye de rap müziğin en iyisi olarak bahsediliyor Ceza için.
Mtv müzik ödüllerini de Ceza kazanmıştı.Hani Sagopanın bu sene kazanamadığı varya.

Sevmiyor, dinlemiyor olabilirsin.Ama saygısızlığın anlamı yok.
Kardeşim sende istedigin gibi konumda Sagopa'yı eleştirebilirsin görüşlerini bildirebilirsin kimse asmaz kesmez merak etme

Özgürce görüşlerini dile getirememekten saçma birşey olamaz.
Sana şunu diyim çevremde herkesin telefonunda en az 1 tane sagopa şarkısı var çogu yerde sagopanın şarkılarını duyuyorum ve ceza yı şu aralar hiç duymuyorum bu 1. Çoğu ankette Sagopa Kajmer fark atmakta cezaya bu 2. O müzik ödüllerinde Ceza nın rakiplerinin fanları iyi degildi ama Sagopanın rakibi Emre Aydın'ın fanları gerçekten iyi ve iyi çalıştı ki bence Sagopa Ceza'dan daha cok oy almıştır ema'da.