UndeaD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direk istediğiniz fiyattan başlatsanız, insanlar boşuna teklif vermemiş olur.
Haklısın...
tahagg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitenin hitini yada kazancını satmıyorsun
Önemli Not : İstediğim rakama ulaşmaz ise satış iptaldir Bilginize.
ve 200ytl den başlıyor
erhansey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı satışlar ama o siteye 200 ytl verileceğini sanmıyorum,
@tahagg ve @erhansey
Bi anlamda scripti satıyorum diyebilirim fakat domainide var özellikle böyle bir site için alınmış onuda yanında satim dedim.
Eğer satmassam elimde boş beklicek Elimde bir sürü domain var ve onlarda boş beklio bana yaramayan Domain alan adama yarasın dedim
Ayrıca domain Dmoz'a kayıt edilmiş biraz üzerinde çalışılmış alan adamın işine yarar diye düşündüm.
Bu site bu kadar yapmaz demişsin hiti yok kazancı yoktan yola çıkarak böyle birşeyi dediğini anlıyorum.
Başlık açarken geleceği parlak bir site dedim şuanda da diorm 3 gündür sitenin hiti artışta ve daha da artacaktır
29-12-2008 İtibari ile 70 civarındadır günlük hiti dahada yükselecektir bununla birlikte reklam geliride artacaktır.
Şimdi bunlardan ayrı özellikleride var Bot asp bot eğer bunu yaptırmaya kalksan 100 - 150 - 200 Ytl civarında yapılıyor 1 tanesi
Ki bunda yapılmış hazır var + sağdan soldan çalınan bir script veya hazır bir script deil.
Yukarda bahsetmiş olduğum botlarla siteye veri çekip satılabilir db Örnek olarak 500.000 civarında yabancı şarkı sözü çekilebilir ve satılabilir...
E sen neden satmıyosun yapmıyosun bunları diyende olabilir Tamamen kişisel nedenlerden dolayı paraya ihtiyacım olduğundan deil farklı bi sebebten dolayı satışa çıkardım
Son olarakta bu site günlük 5000 hitlere kadar hatta daha fazlada olabilir çıkacaktır!
Yukardakileri cevap olarak yazdım biraz geç oldu ama...
Verdiğim son tarihe kadar her hangi bir teklif veren olmadığı için satış iptaldir. Bilginize...