Selamlar,
PHP'yi hiç bilmiyorsanız ama web'de birşeyler yapmak istiyorsanız, birebir danışmanlık servisi sunuyorum. Hedefimiz, yapmak istediğiniz bir işi yaparken paralelde bu işi anlamanız ve yapabilir hale gelmeniz.

Skype + hazırlayacağım online bir platform + dökümanlar
sunacağım. HTML CSS biliyorsanız güzel, ama bilmiyorsanız bunların üstünden de geçebiliriz. Ama çatpat da ingilizce bilmeniz iyi olur, tabii isteyen insanın önünde dağ durmaz.

Çalışmamız haftada 3saatx2 ya da 2saatx3 kez olacak, ama mühim olan konuyu anlamanız, saate takılmayın, kimseyi konuyu anlamadan, yapabilir konumda olmadan bırakmam. Arada pratikler vereceğim. PHP temellerinden başlayıp fonksiyonlarını da içine alarak, veritabanı erişimi ve nesne tabanlı programlamaya kadar erişeceğiz.

Tüm çalışma 3 ay sürecek ve bittiğinde umarım PHP ile kendi ayaklarınızın üstünde duracak kadar bilgili olursunuz, ama tabii burada sizin de pratikler yapmanız mühimdir, söz uçar yazı kalır. Bu hafta içinde ilk 3 (belki 5) arkadaştan kayıt kabul edeceğim, fatura kesebilirim. Çalışmalarımıza 7, en geç 8 Ocak'da başlayacağız, dökümanları güzel hazırlayayım istiyorum. Bu hafta bunu Skype'da konuşuruz.

Ücret: 1000ytl +kdv peşindir. Faturayı şirketim adına size ulaştırabilirim.

Not:
Konu gelen tekliflerle birkaç kez şekil değiştirdi, son başlığı umarım bu olur. Yönetimden özür diliyorum