Kardeş yanlış anlamayın hitabım size değil ortamadır
Tabikide sizide destekliyorum bazı konularda malesef şuan itibariyle içimizdeki dışa vurmaktan başka hiçbirşey yapabiliyoruz ve bu yüzden kahırlanıyor olabiliriz. Bazı konular farklı olsaydı belki israil'in bu yaptıklarına ses çıkarabilirdik fakat çıkaramıyoruz çıkartılamıyoruz bu acı ama gerçektir..
Buna dur denmesi lazım dur diyenlerde direnişciler ve direnişcilerin dostları olacaktır. Bu yüzden direnişcileri destekliyorum.. Müslümanlara bu eziyet bu zulum artık haddini aştı ve aşıyor buna dur demenin bir yollarını bulmalıyız ...
Şuan olduğu gibi yazı yazmaktan başka hiç birşey yapamıyoruz acı ama gerçek...
Susmayalım Konuşalım mitinklerde sesimizi çıkaralım ki bazıları duysunlar... Sessiz kalmasınlar...
ben allem kallem etmiyorum şu an sizin kadar üzüntülüyüm bende ancak bu tür mitingler değil. devletlerin(müslüman devletlerin) gerçek anlamda eyleme geçmesinin zamanı geldide geçti diye düşünüyorum.
yapacağımız eylemler sadece bizim içimizdeki acıyı dindirmeye yarayacak bir sakinleştiricidir.
siz yazı yazıp içinizdeki kini dışa vuruyor olabilirsiniz ancak bunun hiçbir faydası yok ben bundan bahsediyorum.
bu benim israili haklı gördüğüm yada seyirci kalmam anlamına gelmez.
yıllarca ağladık yas tuttuk bugüne geldik gene ağlayıp yas tutarsak yarın başkaları bize ağlayı yas tutarlar.