@Trex terör örgünü olayında belki yanlışım vardır ama yanıldığımı sanmıyorum. Bu ropartaj olayından eminim her neyse bunu tartışmaya gerek yok, asıl benim burda bahsetmek istediğim tepkimizi bile dile getiremediğimiz. ne gerek var birirlerinin resimlerinin göklere çıkarılmasına, o kadar insan cahil değildir böyle birini göklere çıkartıyor.
Şundan olabilir; 90lı yıllardan sonraki süreçte israil'e karşı verdiği mücadele sebebiyle örgütün liderlerinin resimleri gösterilmiş olabilir bu sebeple onlara sempati duyanlar olabilir gayet normal.Şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla hizbullah'ın direkt olarak bize zarar vermediğini söyleyebilirim.Hizbullah'ın Lübnan'da şii ağırlıklı olduğu söyleniyorki bu doğrudur,ama diğer tarafta Türkiye'deki örgüt sünni ve kürtlerden oluştuğu söyleniyordu.Gelin aradaki farkı siz bulun,türkiyede yapılan eylemlerden kim sorumlu tutuluyor o zaman ikiside aynı mı acaba.Neyse açıklama gereği duydum.Konumuz daha farklı.
Bu olanları prostesto etmek bence her insanın görevidir.Fakat bu gösteriler biraz kısıtlı gibi geldi bana yani geniş çaplı bir gösteri değil.her kitleden,her yaştan insanın katılımlarıyla yapılması gerekiyor bu gösterilerin.Bir kişi öldüğünde onbinler sokağa dökülüyordu küçüğüyle büyüğüyle herkes protesto ediyordu.Bugün yüzlerce masum insan öldürülüyor fakat o zaman gördüğümüz insanları şimdi göremiyoruz.