Selamlar,
Hemen başlamak ve belli sayıda öğrenciye birebir ders vermek istiyorum. Okuldan asistanlık deneyimim var (mühendislik diplomam da var) anlatmak konusunda çok iyiyimdir.
İzmir'de PHP dersleri konusunu açtım ama İstanbul'lu arkadaşlardan ilgi gördüm, 2 kişi daha olursa, İstanbul'a hemen geleceğim ve Ocak'ın ilk haftalarında derslere başlayacağım.
Tüm konular bitene kadar anlatacağım, 3 aylık bir süreçte tüm konuları anlatacağım. Sadece düz kodlama değil, OOP temellerine de gireceğiz, yani nesne tabanlı programlama konusunda da bilgi sahibi olacaksınız. Ders planını birlikte çıkarırız. Mesainiz ya da okulunuz varsa her türlü plana hazırım. Temel olarak (ama tümü değil):
1. PHP programala temelleri, 2. Nesne tabanlı programlama, 3. html, css gibi kavramlar, 4. AJAX ile çalışma
Öğreniclerime r10 üstünden iş alacaklarında konuyu bildiklerine dair referans veririm.
Fiyat tüm ders için peşin 1500 ytl'dir. Unutmayın bu süreçte bir meslek sahibi olacaksınız! Ve unutmayın, size bazen ödevler vereceğim, ödevleri yapmanız kendi yararınızadır. Söz uçar yazı kalır. Ve unutmayın, derse paralel olarak kendi çabanız olursa ancak bu konuda uzmanlaşırsınız. Sizinle bir "mezuniyet projesi" seçeceğiz, siz kodlarken ben size yardım edeceğim, yön vereceğim ve mezun olacaksınız
İngilizce okuldan kırıntı kadar olursa bile iyi olur. Yine de hevesli kişinin önünde dağ durmaz.
PM ile ulaşınız!
Bilginize
Tolga