Okann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mithat bey karışmayınız siz son ikazım !
ç.dışı girmem hep online' yim sadece aşıır yoğunluk olduğunda ç.dışı oluyorum neyi belli ediyor bu ?
Şunu belli ediyor açıkca söyle ne korkum varki !
1- Benden sunucu alırken bir şartın vardı dimi ?
neydi bu Okan bey host nasıl açılır göstereceksiniz hiç kullanmadım hayatımda vps yardımcı olacaksınız v.s hatırladın mı ? yiğit^cm
2- Bir ftp şifrenizi değiştiremeyen Hosting pardon pardon tostçudan ne beklersiniz.
3- TR Koşularında 3 TB bw Veren tek firma dedicated bölümünde bulabilirsiniz
4- Zardesing.net devam edecektin dimi başka isimle v.s beni eklediğinde buyrun dediğim de bunu demiştiniz. Kandırmaya utanmıyormusunuz ? milleti.
Okan birkaç konunu takip ettim böyle agresif tavırlar, üste çıkma çabaları falan asmarım keserim son uyarım vs. hosting satışı yapıyorsan böyle şeyler yazmayacaksın.

Burada gelip kimseyle çemkirmek zorunda değilsin ki? Firmayı devrettiysen zaten Kerem gelip açıklama yaptı, yapacaktır sen bir mesaj attın akşam gerekli açıklamayı yapacağım diye sonra milletle tartışmaya devam ediyorsun olmaz böyle iş Açıklamayı akşam yapacağım dedikten sonra daha konuya gelip onunla bununla tartışma gerek yok. Daha adamla gidip msn den konuşuyorsun ne deyim