fci dediğin olaya Türkiye girmişmide bana Trdeki rotder i örnek gösteriyosun
ayrıca petshopcu arkadaşım şimdi bu gene eski bi muhabbete dönücek benim biçtiğim fiyat bu isteyen alır kalite vardır kalite vardır

bu ilk satışm değil aslında r10 da bişy satmak almak konusunda tövbeliyim sağolsun arkadaşlar hiç eksik etmiyolar kendilerini yakında adım hiç birşey satmadan dolandırıcıya çıkarsada şaşırmıcam KATILSANA ile konuştum olursa ona satıcam başkada kimseye satmıyorum 30.000 ytl verseniz dahi satmıyorum ayrıca arkadaşım bana googlede aratıp gelme ingiltereden başka ülkeden gelen bulteriyer yada başka ülkedeki bullteriyere 5 lira vermem sen takıl kafana göre macaristanda
onada bakarsan rottweillerin doğuş yeri macaristandır fakat ırk standartlarını almanyada bulmuştur söyle bakalım o zaman sence ırkının standartlarını taşıyan hayvanmı yoksa doğuş yeri olan hayvanmı makbuldur ??
neyse satış iptal ... konu kilitlenirse sevinirim...
1,5 ay sonra kulak tattoo bu arada bütün cinslerimizde mevcuttur alman kurduda dahil ben petshopcu değilim mekanım geniş ve kendi masraflarını kendileri çıkarıyorlar bi nevi de koruma niyetine sevdiğim için besliyorum
golden benim değildir arkadaşlar onun satışı devam ediyo ilgili numarayı arayabilirsiniz çıkan ben olmucam için problem degil