F3rh4t
babanın yerli olması neyi değiştirirki babanın baba ve annesi belli ve fci üyesi bir çok ülke mevcut köpekler secerilidir secere ve köpeğin seceresi alıcak kişiye zaten yanında belge olarak gönderilecektir bundan önce 2 adet bullteriyer getirtip sattık secereli fakat ingiltereden başka bir ülke secere vermiyo ama köpekler Türkiyede secereli görünüyor tabi bu ilk başta 3000 pound a patladı fakat şimdi üretilen yavrular oraya bilgileri gönderilerek ırk bilgileri devam ettiriliyor
ayrıca Türkiyede rottweiler derneğide yok fakat benim köpeklerin geldiği yer almanya olduğu için secereli görünüyor buda bullteriyer olayı gibi devam eden bir olay
Bu işten para kazanıp insanlara 12 yıl boyunca yaşam sundugunuz köpekler satıyorsanız önce işinizi bir araştırın.
Bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olmayın!
Türkiyede rotweiller derneği yok demişsiniz.
"Rotter"Rotweiller Irk Derneği Bundan 2 yıl önce açıldı nasıl sizin haberiniz olmaz ?
Rottweiler Irk* Derneği
Şöyle ki babanın yerli olması neyi değiştirir demişsiniz kusura bakmayın satışa balta koymuyorum ama birşeyleri bilin istiyorum.
Üretim "Seleksiyon" Konusunda fikriniz oldugunu düşünmüyorum.
Bir Köpek üretiyorsanız ;
Bu köpeğin daha çiftleştirme tarihini ülkenizdeki resmi derneğe bildirmek zorundasınız ,
Bu çiftleşme tarhi geldiğinde dernekte üretim sorumlusu yetkili gelir köpeklerin çiftleştiğini teyit eder.
Doğum gerçekleşir Dernekten Yetkili gelir yavru sayısını kontrol eder.
Yavrularda zayiat varsa Derneğe bilgi verilir.
Yavrular doğduktan 1,5 ay sonra kulak tattoo noları vurulur dernek himayesince sçr leri basılır ve verilir.
Bu yavru Gerçek sçr lidir.
Köpeğin babası annesi sçr li bir dişi bulduk babasının sçr lerini gönderdik diyince bu köpek sçr li olmuyor anlatabiliyormuyum?
Bul Terier Nasıl yalnızca ingilterede kayıt altında ? ve bu ülke harici vermiyor ve nasıl 3000 paunt ?
Macaristan
Bulgaristan
Almanya
İngiltere
Amerika
Avusturya
Avustralya
Belçika
Bu ülkeler başlıca fci a bağlı federasyonları olan ülkeler ve ben size 3000 paunt a bırakın sçr kş yavruyu yarısmalarda derece yapmıs yetıskın damızlık bıle bulabılırım lutfen bos keseden atmıyalım!
1 Çiftleşen iki köpeğin biri seçeriz se doğan yavrulara sçr alamazsınız.
2 Bilgi dışı üretim yapmışsanız doğan yavrulara sçr alamazsınız "sizin dediğiniz gibi bildirme facs diye bir şey yok dna testi gönderimi var buda tr de yok"
3 Sçr siz dogan yavrulara çok ugrasırsanız sarı sçr çıkartırsınız buda ne oldugu bellı olmayan ancak ırkın ozellıklerını tasıdıgı dusunulen yavrulara verilir..
Umarım aydınlata bilmişimdir!