Bu konu hakkında çok şey söylendi en sonunda dayanamayıp bir kaç kelimede ben yazma gereği duyuyorum.

Öncelikle Okan bey bizim dedicated müşterilerimizdendir.Şuan Kullanmakta olduğu dedicated makinesi ihtiyaçlarını karşılayamadığı için belli saatlerde kilitlenmektedir.Kısacası biraz bilinçsiz kullanımdan dolayı oluşan sorun ve hatalar biz dhs olarak nasıl kullanılacağını kendilerine anlattık bir sayfa önceki resimde görülen disk & ram & işlemcinin kargo ile ofisimize ulaşması 2 gün sürmüş ve hafta sonu takılacağını bildirmiştik.Bugün fırsat bulup datacenter a gidemedik pazar günü söz verdiğimiz gibi donanımlar takılacaktır.
Bu konuyu bu kadar büyütmenize gerek yok hat konusunda kullandıgı 6 mbit paylaşımsız hatdır.Hatta gerektiği zaman 10 mbit de kullanabilir kısıtlama yapılmamıştır.

Datacenterda reset atılacağı zaman ki bu 10 dakikalık bir zaman içindi görevlilerin nöbet değişimi sırasındaydı yada dc kısımında işleri vardı telefonlara bakamamışlardı. Şu anda datacenterda herzaman olduğu gibi görevli kişiler mevcutdur.

Değiştirilecek parçaları e8200 işlemci yerine = quadcore 6600 işlemci (4 çekirdek)
8 gb oem ram yerine = 8 gb 800 mhz kingston hyperx ram
Ek olarak = 500 gb 7200 rpm disk sürücüsü

Bu kadar karalama olmaz arkadaşlar pazar gününe takılacağı bildirildiği halde halen karalamak ne kadar doğru sırf karalama son bulunsun diye resim çekip resmi koymasını rica ettim.İnanmayanlar için.